ATV ekranlarının öğleden sonra kuşağında, her gün saat 16.20'de seyirciyle buluşan Esra Erol'da programının canlı yayını, bugün akıllara durgunluk veren gelişmelere sahne oldu. Stüdyodaki tansiyon, dile getirilen iddialar sebebiyle zirveye tırmandı.
ŞERİF ÜNLÜ: ESKİ PATRONUM AİLEMİ ALIP GÖTÜRDÜ
Programın gündemine oturan olay, Şerif Ünlü'nün çarpıcı başvurusuyla başladı. Şerif Ünlü, eşi Melek Ünlü ile dört kızının eski patronu tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Bu iddia, stüdyoda şok etkisi yarattı. Gözyaşları içinde yaşadığı dramı aktaran Şerif Ünlü, ailesinin akıbetinden endişe ettiğini dile getirdi.
SOSYAL MEDYA BAĞIMLILIĞI İDDİASI GÜNDEMDE
Canlı yayında konuşan Şerif Ünlü, olayın arka planına dair önemli bir detayı da paylaştı. Ünlü, 4 kızının sosyal medya bağımlısı olduğunu belirtti. Bu bağımlılığın aile içi sorunlara yol açtığını ve patronun bu durumu istismar ettiğini ima eden Şerif Ünlü’nün sözleri, izleyicinin odağı haline geldi. Aile dramının sosyal medya bağlantısı, konunun vahametini daha da artırdı.
Esra Erol, aile dramının tüm ayrıntılarını titizlikle araştırmaya başladı. Eski patronun, bir aileyi yuvasından koparma iddiası Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Şerif Ünlü'nün eşi ve kızlarının bulunması için atılan adımlar, programın ilerleyen dakikalarında seyirciler tarafından büyük bir merakla takip edildi.
MELEK ÜNLÜ VE DÖRT KIZI NEREDE?
Melek hanım, canlı yayına katıldı. Eşinin patronun kardeşi gibi olduğu iddia etti.
DEVAM EDECEK GELİŞMELER MERAK KONUSU
Şerif Ünlü'nün ailesinin bulunup bulunamayacağı ve eski patron hakkındaki iddiaların doğruluğu, önümüzdeki günlerde programın en çok konuşulan başlığı olacak.
 
                 
             
             
             
                             
                             
                            




 
         
         
         
         
         
         
             
            