Fenerbahçe'nin Lyon karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalmasının ardından yaşanan gerilime ilişkin yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Karşılaşma sonrasında Matteo Guendouzi'ye doğru koşup havaya sıçrayarak tekme atan kişinin Lyon kaleci antrenörü Antonio Ferreira olduğu belirlendi.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte iki takımın futbolcuları ve teknik heyetleri arasında başlayan gerginlik kısa sürede büyüdü. Ortaya çıkan görüntüler, olayların başlangıcındaki müdahaleyi de net biçimde gösterdi.

GUENDOUZI'YE DOĞRU KOŞUP TEKME ATTI

Görüntülerde bir kişinin Guendouzi'ye doğru hızla ilerlediği, ardından havaya sıçrayarak Fransız futbolcuya tekme attığı görülüyor. Bu müdahalenin ardından sahadaki gerilim daha da arttı.

Lyon ve Fenerbahçe tarafındaki futbolcular ile teknik heyet üyeleri olayların içine girerken, yaşanan arbede kısa sürede büyüdü.

Guendouziye Ucan Tekme Atan Is B1E1A0D775 4326 1 M

SALDIRIYI YAPAN KİŞİ BELİRLENDİ

Guendouzi'ye yönelik müdahaleyi gerçekleştiren kişinin Lyon'un kaleci antrenörü Antonio Ferreira olduğu belirlendi.

Ferreira'nın Guendouzi'ye yönelik hareketinin ardından başlayan tartışma, iki taraf arasında arbedeye dönüştü.

GERİLİM TÜNELDE DE SÜRDÜ

Sahadaki olaylar takımların soyunma odalarına gitmesiyle sona ermedi. Gerginlik tünel girişinde de devam etti.

Görüntülerde Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet üyelerinin araya girerek Guendouzi'ye yönelik yeni saldırı girişimlerini önlemeye çalıştığı görülüyor.

Fenerbahçe'de Lyon maçı öncesi plan belli oldu: Asensio ve Kerem'in yerine iki isim
Fenerbahçe'de Lyon maçı öncesi plan belli oldu: Asensio ve Kerem'in yerine iki isim
İçeriği Görüntüle

FENERBAHÇE DEPLASMANDA TURU GEÇTİ

Fenerbahçe, İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmada Lyon ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertli ekip rövanşta Fransa'da 2-1 kazanarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına yükseldi.