Bir uçak yolcusu yedi dakika boyunca uçan bir cisim gördüğünü ve bunun şekil değiştiren bir UFO olduğunu söyledi. Gördükleri karşısındaysa şaşkına döndü. Komplo teorisyenine bir Alman turist tarafından gönderilen bu video, ''Disclose Screen The Grimreefar'' adını taşıyor.

Grimreefar'ı İfşa Et olarak Türkçe'ye çevirebileceğimiz bu videoda uçan bir cisim bulunuyor. Bu beyaz cisim çok hızlı hareket ediyor ve şekil değiştiriyor. Bu görüntüleri komplo teorisyenine gönderen kişi binlerce feet'lik uçuş sırasında bu cismin yanından geçtiğini belirtti.

The Sun'da yer alan habere göre görüntülerde nesnenin şekil değiştirdiği rahatlıkla görülüyor. UFO olarak gösterilen bu nesne uçan bir araçtan Y şekline dönüşüyor. YouTuber, kameraya yakalanan nesnenin "plazma tabanlı bir yaşam formu" olabileceğini iddia etti.

BİR YAŞAM FORMU DA OLABİLİR 

Yayımlanan videoda, "İnsanlar buna bir UFO diyecekler, teknik olarak öyle, ama ben bunun biyolojik bir varlık veya atmosferimizde yaşayan plazma temelli bir yaşam formu olmasına daha çok inanıyorum." deniyor. Öte yandan görüntülerin yayılmasının ardından Reddit'te de bir tartışma yaşandı. Kullanıcıların bir kısmı bunun UFO değil su damlası olduğunu düşünüyor.

NASA Yöneticisi Bill Nelson Salı günü verdiği bir röportajda, zeki yaşam formunun Dünya'nın dışında, evrenin başka yerlerinde de var olabileceğini ve NASA'nın aktif olarak işaretler aradığını açıkladı.

AÇIK AÇIK "EVET" DEDİ 

Dünya dışı yaşama ilişkin çarpıcı açıklamalar eski astronot Bill Nelson, CNBC'den Shepard Smith'e yaptığı açıklamada, "Eğer 13,5 milyar yıllık bir evrene sahipseniz, başka bir Güneş ve bizimki gibi bir atmosfere sahip başka bir gezegen için şans var mı diye düşündüğünüzde, bunun cevabının 'evet' olduğunu söylerdim" ifadelerini kullandı.

Ulusal İstihbarat Dairesi'nin göre, 25 Haziran'da yayınlanan ABD hükümeti tarafından yayınlanan tanımlanamayan uçan cisimler hakkındaki raporda, 2004'ten 2021'e kadar askeri uçaklar tarafından bildirilen 144 UFO vakasının 143'ünü açıklanamadıği belirtiliyor.

NASA UZUN YILLARDIR ARIYOR

NASA UZUN YILLARDIR ARIYOR 

Bill Nelson, NASA'nın yıllardır uzayda hayat arayışına dahil olduğunu söyledi ve ajansın, güneş sistemimizdeki ve kozmosun başka yerlerindeki gezegenlerde yaşam aradığını belirtti.

Eski Florida Senatörü ve eski astronot, aramanın bir kısmının Mars hakkında daha fazla bilgi edinmeyi içerdiğini ekledi. NASA'nın deneysel helikopteri Ingenuity, Pazartesi günü Mars'ta dokuzuncu uçuşunu gerçekleştirmişti.

"RAPORUN GİZLİ VERSİYONUNU GÖRDÜM" 

Nelson'ın konuyla ilgili yorumları, iki haftadan kısa bir süre içinde ikinci kez insanların evrende yalnız olmayabileceğini gündeme getirdi. Pentagon'un geçen ay tanımlanamayan hava olaylarıyla (UFO) ilgili raporunun yayınlanmasından sonra Nelson, raporun gizli versiyonunu gördüğünü ve 'orada açıkça bir şey olduğuna' inandığını söyledi.

Nelson, "Evet, gizli raporu gördüm. Temelde ne düşündüğümüzü söylüyor. Donanma pilotlarının gördüklerinin cevabını bilmiyoruz, bir şey gördüklerini biliyorlar, onları takip ettiler, radarlarını onlara kilitlediler, aniden hızla yer değiştirdiler" ifadelerini kullandı.

Nelson, "Bilim adamlarımızdan yapmalarını istediğim şey, bilimsel bir bakış açısıyla herhangi bir açıklama olup olmadığını göstermeleri. Raporlarını bekliyorum" diye ekledi ve ardından Donanma pilotlarıyla görüştüğünü belirtti.

2001'den 2019'a kadar Florida'nın kıdemli senatörü olarak görev yapa Nelson, Haziran ayı sonlarında CNN International'a yaptığı açıklamada, "Biz, UFO’ların düşman olduğunu düşünmüyoruz" dedi ve ekledi:

"Ancak evrenin çok büyük olduğunu unutmayın, NASA'da Dünya Dışı İstihbarat Arayışı adlı bir programımız var. Ama şimdiye kadar, akıllı bir şey ile kanıtlanmış bir iletişimimiz yok."

ASKERİ RADARIN GÖRÜNTÜSÜ YAYINLANDI 

İki yıl önce San Diego kıyılarında tanımlanamayan bir uçan cismin Pasifik Okyanusu'na iniş yaptığını gösteren görüntüler, saatte 260 kilometreden daha yüksek hızda seyahat eden ve savaş gemisini kuşatan 14 kadar UFO'yu gösteren askeri radar tarafından geçen ay desteklenmişti.

Bu ayın başlarında, araştırmacı film yapımcısı Jeremy Corbell, Temmuz 2019'da USS Omaha'da ABD Donanması denizcileri tarafından gözlemlenen ve okyanusun üzerinde havada süzülen dairesel bir nesnenin görüntülerini yayınladı.

Corbell Perşembe günü aynı olayın başka bir videosunu yayınladı. Bu görüntüler, Omaha'da denizciler tarafından izlenen askeri radarları gösteriyor.

SAVAŞ GEMİSİNİN ETRAFINI ÇEVİRDİLER 

Mystery Wire web sitesine göre, video klipte görülen radar, savaş gemisinin çevresini saran 14 adede kadar tanımlanamayan nesneyi gözler önüne serdi.

Omaha'daki denizciler nesneleri gözlemledi ve iki farklı radar sistemi kullanarak hızlarını ölçtü. Nesnelerden biri 138 deniz mili hızında uçtu, bu saatte 250 kilometre hızdan fazla olduğu anlamına geliyor

Videoda denizcilerden birinin, "Vay canına! Amma hızlı gidiyorlar!" dediği duyuluyor. Sonra ekliyor: "Ah, dönüyor." Corbell videoyu anonim kaynaklardan elde ettiğini söyledi.

DÜNYA BÖYLESİNİ GÖRMEDİ 

Ordu, bu uçan cisimlerin nereden geldiğini veya nereye kaybolduğunu bilmiyor. Corbell, Omaha'nın Temmuz 2019'da, UFO'lar tarafından çevrelenen dokuz Amerikan savaş gemisinden biri olduğunu söyledi.

Corbell ayrıca açıklamasında, radarın videosunun "dünyanın daha önce hiç görmediği, doğrulayıcı, elektro optik veriler" olduğunu söyledi. Corbell'e göre bu görüntüler, "savaş gemilerini çevreleyen çok sayıda bilinmeyen olduğu fikrini gösteriyor ve destekliyor".

Corbell, radar görüntülerinin Savaş Bilgi Merkezi'nde çalışan bir kişiden elde edildiğini söyledi. Corbell'in dediğine göre kayıtlar, "özel seçilmiş bir görsel istihbarat ekibi" tarafından filme alındı.

SPEKÜLASYONLARI ÇÜRÜTMEK İÇİN... 

Bir noktada, radar sayıları 14'e kadar yükselen, tanımlanamayan nesne gösterdi, ancak Corbell bu görüntüleri vermeyi reddetti. Corbell, radar videosunun yayınlanmasının, belirgin uçan daireyi gösteren ilk görüntülerin sahte olduğu yönündeki spekülasyonları çürütmek olduğunu söyledi.

Bu ayın başlarında yayınlanan ilk videoda, ABD Donanma personelinin bir UFO ile yakın bir karşılaşma yaşadığı görülüyordu. Tanımlanamayan nesne, okyanus üzerinde kontrollü bir uçuş yaptıktan sonra suya dalarak kaybolmuştu.

Uzun bir süre boyunca suyun üzerinde kontrollü bir uçuş gerçekleştiren tanımlanamayan nesneyi, okyanusa dalıp gözden kaybolmadan önce filme aldılar. Corbell, görüntüleri 14 Mayıs'ta Mystery Wire ile paylaştı.

"ULTRA YETENEKLİ UÇAKLAR..." 

Aynı gün bir ABD Donanması pilotu, kendisinin ve meslektaşlarının Virginia kıyılarında UFO'lar gördüklerini, "düzenli olarak ultra yetenekli uçakları görmeketn varlıklarına da alıştıklarını" anlattı.

Aynı gün bir ABD Donanması pilotu, kendisinin ve meslektaşlarının Virginia kıyılarında UFO'lar gördüklerini, "düzenli olarak ultra yetenekli uçakları görmeketn varlıklarına da alıştıklarını" anlattı.

O ve meslektaşları, tanımlanamayan nesneleri 2015 ve 2017 yılları arasında korumalı hava alanında yüzlerce kez tespit ettiler ve aynı dönemde Florida, Jacksonville kıyılarında bir karşılaşma daha kaydedildi.

PENTAGON SÖZCÜSÜ DOĞRULAMIŞTI

PENTAGON SÖZCÜSÜ DOĞRULAMIŞTI 

ABD ordusu ve CİA'in kaydettiği UFO görüntülerini yayınlamasıyla çalkalanan dünya, bu kez bir savaş gemisinin üzerinde ortaya çıkan yuvarlak cisimle sarsıldı.

Amerikan televizyon kanalı Fox8, USS Omaha gemisindeki bir asker tarafından çekilen görüntünün ABD Savunma Bakanlığı sözcüsü tarafından doğrulandığını bildiriyor.

Temmuz 2019 tarihli yeni kayıtta, küçük bir yuvarlak cisim okyanusa paralel uçuyor ve bir süre süzüldükten sonra suya düşüp gözden kayboluyor.

San Diego kıyılarında seyreden USS Omaha savaş gemisindeki askerlerin 'Vav canına, yaklaşıyor' ve 'Suya çarptı' cümleleri de yine kayıtta yer alıyor.

ABD medyası, yakalanan görüntünün kaydedildiği sırada San Diego kıyılarındaki diğer gemilerin etrafında da benzer 'gizemli' cisimlerin görüldüğünü hatırlatıyor.

Ne olduğu saptanamayan cisimlerin çıkardığı uğultular, üç savaş gemisinin kayıtlarına yansıdı. Bir savaş gemisinin kayıtlarında, gizemli bir cismin 90 dakika boyunca destroyeri takip ettiği ve gökyüzünde aynı hızda seyrettiği belirtildi.

İLK GÖRÜNTÜ GEÇEN AY SIZDIRILMIŞTI 

UFO'ların gizli bir Pentagon araştırmasından inanılmaz görüntüler geçen ay sızdırılmıştı. Kayıtlar, UFO'ların Donanma destroyerinin üzerinde süzüldüğünü gözler önüne sermişti.

GERÇEKLİĞİ DOĞRULANDI 

Kongre'ye sunulan raporun bir kısmı, diğer askeri ve istihbarat yetkililerini UFO gizeminin doğası hakkında eğitme amacını taşıyor. Yeni görüntüler Görev Gücü tarafından toplandı ve gerçekliklerini doğrulayan araştırmacı film yapımcısı Jeremy Corbell tarafından elde edildi.

Temmuz 2019'da Deniz Kuvvetleri görevlileri tarafından bir gece görüş cihazı kullanılarak kaydedilen şoke edici video, bir Donanma destroyerinin 700 fit yukarısında gezinen piramit şeklindeki UFO'ları gösteriyor.

Jeremy Corbell, "Bu video, USS Russell'dan çekildi" dedi ve ekledi: "Bizim gizli bir projemiz ya da yabancı bir orduya ait değil. Bizim beklemediğimiz şekilde hareket ediyordu. Bunlar uçan piramitlere benziyordu."

HER YERDE HAREKET EDEBİLİYORLAR 

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un UFO verilerine ulaşım izni bulunan eski istihbarat görevlisi Luis 'Lue' Elizondo, bir süre önce uçan cisimleri 'transmedium' yetenekler olarak tanımlamıştı.