ATV ekranlarının iddialı yapımları arasında gösterilen "Güneşin Doğduğu Yer" dizisi, çekimlerine henüz başlamadan büyük bir değişikliğe sahne oldu. Adana’da izleyiciyle buluşacak olan dizinin başrolü için daha önce prensipte el sıkışılan Uğur Güneş ile yollar ayrıldı.
UĞUR GÜNEŞ NEDEN AYRILDI?
Yapım şirketi ve oyuncu arasında sözleşme sürecinde şartların uyuşmadığı ve bu nedenle görüşmelerin sonuçsuz kaldığı belirtildi. Yaşanan bu ayrılığın ardından Uğur Güneş'in sosyal medya hesabından yaptığı "Yenilmiş bir kul hakkını ne Mekke temizler ne Tekke" paylaşımı ise geniş yankı uyandırdı. Güneş'in ayrıca "Doymadın, doyamadın" ifadesini kullanması, akıllara yerini alan isme bir gönderme yapıldığı şeklinde yorumlandı.
YENİ BAŞROL BURAK ÖZÇİVİT Mİ?
Dizi kulislerinde dolaşan bilgilere göre, "Kenan Kozan" karakteri için Burak Özçivit ile el sıkışıldı. Uğur Güneş'in ayrılığı sonrası vakit kaybetmek istemeyen yapım ekibi, Burak Özçivit ile projeye devam etme kararı aldı. Bu ani oyuncu değişikliği nedeniyle daha önce duyurulan çekim takvimi de revize edilerek 25 Haziran tarihine ertelendi.
GÜNEŞİN DOĞDUĞU YER HAKKINDA MERAK EDİLENLER
Yıldız Tunç'un kaleme aldığı dizi, Adana’nın hikayesini merkezine alıyor. Kadrosunda Sibel Taşçıoğlu, Görkem Sevindik ve Devrim Yakut gibi başarılı isimlerin bulunduğu proje, güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun en dikkat çekici işleri arasında yer alıyor. Burak Özçivit'in dahil olmasıyla birlikte gözler, dizinin sete çıkacağı tarihe çevrilmiş durumda.
Next




