İnter – Olympiakos hazırlık maçı hangi kanalda, şifresiz izlenir mi?
İnter – Olympiakos hazırlık maçı hangi kanalda, şifresiz izlenir mi?
İçeriği Görüntüle

İstanbul'da sıcaklıkların düşmesiyle birlikte şiddetli rüzgarlar da etkisini gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kent genelinde fırtına alarmı verirken, 16 Ağustos Cumartesi günü Gülhane Parkı'nın ziyarete kapatıldığı duyuruldu. Bakırköy, Bağcılar ve Şişli gibi ilçelerde fırtınanın etkisiyle ağaçlar devrildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilgili birimler, vatandaşların güvenliği için çeşitli önlemler aldı.

FIRTINA HAYATI FELÇ ETTİ

İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), sabah saatlerinden itibaren esen kuvvetli poyrazın akşam saatlerinde daha da şiddetleneceği konusunda vatandaşları bilgilendirdi. AKOM, zorunlu olmadıkça dışarıya çıkılmaması yönünde kritik bir uyarıda bulundu. Havanın sertleşmesiyle birlikte özellikle dışarıda bulunan vatandaşların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

GÜLHANE PARKI'NIN DURUMU

İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli rüzgarların neden olduğu potansiyel tehlikelerden dolayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri 16 Ağustos Cumartesi günü için Gülhane Parkı'nı kapattı. Ağaç devrilme riski, bu kararın alınmasında en önemli faktör oldu. Gülhane Parkı'nın 17 Ağustos Pazar günü ziyaretçilere açılıp açılmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Yetkililer, parkın durumu hakkında gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.