Kahramanmaraş’taki kalite arayan firmaların adresi olan ATS Yemekçilik, kentin yerel dinamiği Akmansoy Marketler Zinciri ile birlikte faaliyete geçirdiği Yedikuyular Kayak Merkezindeki şubesinin açılışını Ünlü Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay ve Türkolog Sibel Topçuoğlu Dedeoğlu’yla birlikte 46 metre uzunluğunda irişgit kebabı pişirerek yapacak.

Bir dizi açılış, konferans ve etkinliklere katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Ünlü Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay ve Türkolog Sibel Topçuoğlu Dedeoğlu, Akmansoy Marketler Zinciri ve ATS Catering’in birlikte hizmete geçirdiği İrişgit Satış noktasının açılışını yapacak. Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan açılışta firma temsilcileri 46 metre uzunluğundaki irişgit kebabını pişirerek açılışa katılan vatandaşlara dağıtacak

Açılış etkinliğiyle ilgili bir açıklama yapan ATS Catering Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türksayar, “Kahramanmaraş’ın kalite ve uygun fiyat aralığını bir arada sunan Akmansoy Marketler zinciriyle her zaman kalite ve hijyeni ilke edinmiş ATS Yemekçilik olarak hemşerilerimize en iyinin en iyisini sunma hedefindeyiz. Şuan atalarımızın bize büyük fedakarlıklar göstererek bıraktığı topraklarımızın 100’üncü kuruluş yıl dönümünü coşku ile kutluyoruz. Bu coşku arasında Akmansoy ve ATS catering olarak yine memleketimizin bir değeri olan Yedi Kuyular Kayak Merkezinde irişgit satış noktasını hemşerilerimizin beğenisine açacağız. Ünlü Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay ile Türkolog Sibel Topçuoğlu Dedeoğlu’nun katılacağı açılış etkinliğimizde memleketimizin plakasına özel 46 metre irişgit kebabı pişirerek dağıtımını da yapacağız. Bu etkinliğimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” Dedi.