Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Elmalar Mahallesi, öğleden sonra yaşanan dehşet verici bir olayla sarsıldı. Mahalledeki bir çiftlikte çıkan yangın, kısa sürede kontrol edilemez bir hal alarak geniş bir alanı etkisi altına aldı. Alevlerin hızla yayılmasıyla çiftlikte bulunan çok sayıda hayvan can verdi.
Yangın, henüz belirlenemeyen bir nedenle öğleden sonra aniden başladı. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede büyüdü ve çiftliğin dört bir yanına yayıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
ALEVLERLE MÜCADELE SÜRÜYOR
Bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun bir çaba harcıyor. Alevlerin büyüklüğü ve rüzgarın etkisi, söndürme çalışmalarını güçleştiriyor. Ekipler, yangının çevredeki diğer alanlara sıçramaması için büyük gayret gösteriyor. Maalesef, yangın nedeniyle çiftlikteki hayvanların büyük bir kısmı telef oldu.