Kahramanmaraş'ta Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'nin başarılı bir operasyonu sonucu 5 hırsızlık şüphelisi suçüstü yakalandı. Yapılan operasyonda çalıntı malzemeler ve ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Kahramanmaraş'ta panik anları! Gökyüzünde esrarengiz cisim: Genişleyip ve yok oluyor!
Kahramanmaraş'ta panik anları! Gökyüzünde esrarengiz cisim: Genişleyip ve yok oluyor!
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, hırsızlık olaylarının önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik yaptıkları çalışmalar kapsamında 3 şüpheliyi takibe aldı. Şüphelilerin, bir işyerine girmek için hazırlık yaptığı belirlendi.

Operasyonda Suçüstü Yakalandılar

Operasyon için harekete geçen ekipler, şüphelileri tam da işyerine girerken suçüstü yakaladı. Yapılan aramalarda 1 adet hilti, 1 adet matkap, 2 adet spiral, 1 adet jeneratör, 1 adet demir kesme makası, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet fişek ele geçirildi.

Gözlemcilik Yapan Sürücüler de Gözaltına Alındı

Hırsızlık olayında gözlemcilik yaptığı belirlenen 2 araç sürücüsü de gözaltına alındı. Yakalanan 5 kişi hakkında "Hırsızlık" ve "Ruhsatsız Ateşli Silahlar ve Patlayıcı Maddeler Kanunu"na muhalefet suçlarından yasal işlem başlatıldı.

Operasyon Başarısı Polis Ekiplerine Tebrik Edildi

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen başarılı operasyon sonucu hırsızlık şüphelilerinin yakalanması ve çalıntı malzemelerin ele geçirilmesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Emniyet yetkilileri, hırsızlık olaylarının önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini açıkladı.