Kahramanmaraş basınının tanınan isimlerinden, Maraşgündem haber sitesinin imtiyaz sahibi Mehmet Taş’ın kayınpederi Ali Bulut hayata veda etti.

CENAZE NAMAZI ŞEHİTLER CAMİİ'NDE KILINDI

Merhum Ali Bulut’un cenaze namazı, ikindi vaktinde Haydarbey Mahallesi’ndeki Şehitler Camii’nde kılındı. Sevenleri ve yakınları, son görevlerini yerine getirmek için cenaze törenine katıldı.

Kurtuluş Savaşı’nda Kılıç Ali Paşa’nın önemli rolü ve hayatı Kurtuluş Savaşı’nda Kılıç Ali Paşa’nın önemli rolü ve hayatı

Whatsapp Image 2025 01 31 At 17.29.57 (2)

ŞEYHADİL MEZARLIĞI’NDA DEFNEDİLDİ

Cenaze namazının ardından merhumun naaşı, Şeyhadil Mezarlığı 3 No’lu kapıda toprağa verildi. Aile üyeleri ve yakın dostları, defin sırasında duygu dolu anlar yaşadı.

TAZİYE ZİYARETLERİ HAYDARBEY MAHALLESİ’NDE KABUL EDİLİYOR

Ali Bulut için taziye çadırı, Haydarbey Mahallesi’ndeki evinin önünde kuruldu. Sevenleri, acılı ailesine başsağlığı dileklerinde bulunuyor.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

Whatsapp Image 2025 01 31 At 17.29.57