Kahramanmaraş'ta Firarilere Geçit Yok: Toplam 47 Yıl Cezası Bulunan 3 Kişi Yakalandı
Kahramanmaraş'ta emniyet güçlerinin suçlulara yönelik yürüttüğü kararlı operasyonlar neticesinde, haklarında uzun süreli kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 firari şahıs kıskıvrak yakalandı. Çeşitli suçlardan aranan ve toplamda 47 yıl mahkumiyeti bulunan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Emniyet Güçlerinden Kaçamadılar
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla aranan şahısların yakalanmasına yönelik koordineli bir çalışma gerçekleştirdi. Titizlikle yürütülen takip ve operasyonlar sonucunda adaletten kaçmaya çalışan 3 kişinin saklandığı adresler tespit edilerek düğmeye basıldı.
Yakalanan Şahısların Suç Dosyaları Kabarık
Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonların detayları şu şekildedir:
Yağma suçundan hakkında 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan İ.H.A. isimli şahıs yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 10 yıl mahkumiyeti bulunan Y.E. isimli firari, kıskıvrak yakalanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.
Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma suçundan hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.Ç. de emniyet güçlerinin başarılı operasyonuyla yakalanıp cezaevine konuldu.
Suç ve Suçluyla Mücadele Kararlılıkla Sürecek
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, halkın huzurunu kaçıran odaklara ve adaletten kaçan suçlulara karşı yürütülen operasyonların kent genelinde hiçbir taviz verilmeden kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Ekiplerin başarılı performansı, şehirdeki güvenlik algısını bir kez daha pekiştirdi.
Next




