Kırıkkale’de 350 Kişilik TYP Personel Alımı İçin Kura Heyecanı

Kırıkkale’de İŞKUR üzerinden 6 ay süreli Temizlik ve Yardımcı Personel (TYP) alımı yapılacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kura çekimiyle seçilecek personelin Kırıkkale merkez ve ilçelerindeki okullarda göreve başlayacağını duyurdu.

TYP Başvuruları ve Personel Sayısı

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR iş birliğiyle 350 kişilik TYP temizlik ve güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirecek. Merkez, Bahşılı, Balışeyh, Çelebi, Delice, Karakeçili, Keskin, Sulakyurt ve Yahşihan ilçelerindeki okullarda görevlendirilecek personel 6 ay boyunca çalışacak.

Kura Çekimi Ne Zaman ve Nerede Yapılacak?

Kura çekimi, Noter huzurunda 21 Ağustos 2025 Perşembe günü saat 09.00’da düzenlenecek. Kura sonuçları ve isim listesi, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden ilan edilecek.

Görev Süresi ve TYP Öncelikleri

Raphael Graven kimdir? aslen nereli? neden öldü?
Raphael Graven kimdir? aslen nereli? neden öldü?
İçeriği Görüntüle

Kura sonucu belirlenen 350 kişi, 1 Eylül 2025 – 28 Şubat 2026 tarihleri arasında görev yapacak. Daha önce TYP programına katılan ve 9 aylık süresini doldurmayan katılımcılar, yeni programa başvurmaları halinde kalan süreleri kadar görev alabilecek.

Hangi İlçelerde Personel Görevlendirilecek?

Kazanan personel, Merkez, Bahşılı, Balışeyh, Çelebi, Delice, Karakeçili, Keskin, Sulakyurt ve Yahşihan ilçelerindeki okullarda temizlik ve güvenlik görevlerini üstlenecek.