Kahramanmaraş’ta havaya rast gele ateş açtı
Kahramanmaraş’ta havaya rast gele ateş açtı
İçeriği Görüntüle

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Kanbur ve Atilla Kanbur, Mevlit Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:
“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlit Kandili’nin, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyoruz. Bu mübarek gecenin kalplerimizi sevgiyle, gönüllerimizi rahmetle aydınlatmasını temenni ediyor; milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlit Kandili’ni en içten dileklerimizle kutluyoruz.”

MADO Yönetim Kurulu, kandil vesilesiyle vatandaşların manevi duygularının tazelendiğini belirterek, bu özel gecenin dualara, hayırlara ve güzel başlangıçlara vesile olmasını diledi.