Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziemir İlçe Teşkilatı, kurucu kadrosunda yer alan Danışma Konseyi Başkanı Mehti Erdağ’ın vefat haberiyle sarsıldı. Uzun yıllar boyunca teşkilatın her kademesinde fedakârca görev yapan ve "dava adamı" olarak tanınan Erdağ'ın kaybı, partililer arasında derin bir hüzün bıraktı.
BAŞKAN KÖKSAL KOÇ’TAN TAZİYE MESAJI
MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç, sosyal medya ve teşkilat kanalları üzerinden taziye mesajı yayımladı. Erdağ’ın teşkilat çalışmalarına sunduğu katkıları anımsatan Koç, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kutlu davamıza adanmış bir ömür. Biz senden razıyız, Allah da senden razı olsun ağabey." İlçe yönetimi, merhumun ailesine ve tüm camiaya başsağlığı dileklerini iletti.
MEHTİ ERDAĞ CENAZE TÖRENİ BİLGİLERİ
Teşkilatın kuruluş yıllarından bu yana önemli görevler üstlenen Mehti Erdağ, son yolculuğuna uğurlanmaya hazırlanıyor. MHP Gaziemir İlçe Başkanlığı, cenaze törenine dair detayları kamuoyuyla paylaştı. Buna göre; Mehti Erdağ'ın naaşı, 19 Haziran Cuma günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gaziemir Emir Sultan Camii'nden kaldırılacak.
Next




