Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde önceki dönem belediye başkanlığı görevini yürüten Necati Okay, ailevi bir kayıpla sarsıldı. Okay’ın kayınvalidesi Yıldız Karaibişoğlu, yaşama veda etti. Vefat haberi, kentte ve siyasette üzüntüyle karşılandı.
CENAZE TÖRENİ İSLAHİYE’DE GERÇEKLEŞECEK
Merhume Yıldız Karaibişoğlu için bugün bir cenaze töreni düzenlenecek. Karaibişoğlu’nun naaşı, öğle namazına müteakip İslahiye Sıdıka Tayyar Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında Fevzi Paşa Mezarlığı’na defnedilecek.
TAZİYELER İSLAHİYE’DE KABUL EDİLECEK
Aile üyeleri, acı günlerinde taziyeleri kabul etmek için hazırlıklarını tamamladı. Yapılan açıklamaya göre, sevenleri ve dostları taziyelerini İslahiye Cahit Köse Taziye Evi’nde iletebilecek.
BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI İLETİLDİ
Karaibişoğlu ailesi başta olmak üzere Necati Okay ve tüm yakınları, bu zor günde başsağlığı dileklerini kabul ediyor. Biz de merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.
Next




