Saadet Partisi Aydın İl Teşkilatı Gençlik Kolları üyeleri, eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Balıkesir Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Beldesi'ndeki yazlığında ziyaret etti.

Gençleri karşısında gören Prof. Dr. Necmettin Erbakan, duygu dolu anlar yaşarken ziyarette gençlere nasihatlerde bulundu. Gençler de Erbakan'a Aydın getirdikleri inciri hediye etti.

Aydınlı gençler olarak Erbakan Hocayı çok özlediklerini belirten Saadet Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Barış Soyuçok, bu özlemi gidermek için ziyaret programı düzenlediklerini belirterek, "Erbakan Hocamızı gerçekten çok özlemiştik. Bu kapsamda Altınoluk'taki evine ziyaret düzenledik. Tüm gençlerimiz kendisi ile tek tek görüştü. Hocamızın sağlık durumunun iyi olması bizleri sevindirdi" dedi.

"ERBAKAN'IN GENÇLERE NASİHATİ"

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, gençlere verdiği ve "Kıymetli Gençler" başlığını taşıyan yazıda, "Hayat doğru ile yanlışın, güzelle çirkinin, faydalı ile zararlının, adaletle zulmün mücadelesinden ibarettir. Bugün bütün insanlık bir buhranın içindedir. İşsizlik, açlık, insan hakkı ihlalleri en fazla dünya gençliğini bunalıma sürüklemektedir. Saadete daha ziyade gençler muhtaçtır. Bunalımdan çıkmanın yolu, ancak ve ancak 'Milli Görüş'le mümkündür. Bizim davamızın esası şefkattir. Gayemiz tüm insanlığın saadeti için bütün gücümüzle çalışmaktır. İnsanlığın saadeti için çalışmak inancımız gereğidir. Dünyaya yön veren ve tarihe şan veren hareketlerin itici gücü tarih boyunca gençler olmuştur. Çelebi Mehmetleri ve fatihleri yetiştiren bu coğrafya bağrından sayısız kahraman çıkartmıştır. Yine çıkaracaktır. Bizim hareketimizin motoru gençliktir. Genç, davasının sancağını en yükseğe diken Ulubatlı Hasanların yolunda yürüyen insandır. Gençliğini insanlığın kurtuluş davasına adayan Milli Görüş gençliği dün olduğu gibi yeni dönemde de büyük şahlanışıyla destanlar yazacak potansiyele sahiptir. Yıllardır tüm insanlara duyurmaya çalıştığımız evrensel hakikatleri gönülden gönüle nesiller boyunca taşıyacak olan gençlerimizi insanlığın beklediği büyük hamleyi en kısa zamanda gerçekleştireceklerine olan inancımız tamdır. Milli Görüş gençliği olarak insanlık onur ödülünü almış bir hareketi yüklenip dünya gençliğinin kurtuluş reçetesini elinizde bulunduruyorsunuz. Sevabı da vebali de büyük bir sorumluluğun altındasınız. Bu münasebetle ülkemizin her köşesinde canla başla çalışan bütün gençlerimizi çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerine yer verildi.