Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Kahramanmaraş Bayındırlık ve İskân Müdürü Mehmet Çiçek, Ak Parti Kahramanmaraş Teşkilatına davul zurna eşliğinde resmi başvurusunu yaptı.

14 Mart Pazartesi günü saat 13.30’da yanında ekibi ile birlikte partiye giden Mehmet Çiçek, milletvekilliği için resmi başvurusunu yaparken sivil toplum örgütleri, dernekler, muhtarlar ve Ak Parti Teşkilatı ile de sıcak iletişim kurması dikkatlerden kaçmadı.

Son olarak Nevşehir Bayındırlık ve İskân Müdürü iken aday adaylığı için istifa eden Mehmet Çiçek yaptığı açıklamada, vekilliği önemsediğini ve kendine öz güveninin çok yüksek olduğunu belirtti.

Çiçek, esnaf ve sanatkârlar başta olmak üzere gençlerin, kadınların, eğitimcilerin, sivil toplum örgütlerin, yerel basının sesi olmaya kararlı olduğunu belirterek siyasete bakışı ile ilgili şunları söyledi:

“Toplumun ayakta durabilmesi için, olmazsa olmaz dört meslek dalı vardır. Bunlardan birisi de siyasettir. Bu dört temel meslek mutlaka ehil ellere teslim edilmeli. Ak Parti bizim yüreğimizde sevdamızdır. Yaptığı icraatları hep birlikte yaşamaktayız. Bizim gönlümüzdeki sosyal hukuk devleti. Bizim hayallerimizde rüyalarımızda ne varsa Ak Parti’nin bunu gerçekleştirdiğini görüyoruz ve yaşıyoruz. Bu iş hem gönül işi hem de insan sevgisiyle olacak bir iştir. Yüreğimizde ki görev aşkı, insanlarla birlikte olabilmek için Ak Parti kadrosuna katıldık. Gönlümüzdeki hizmet aşkını Kahramanmaraş’a ulaştırabilmek ve Kahramanmaraş’ın her bir köşesinde yaşayan insanların vekâlet görevini hakkıyla yerine getireceğimizi düşündüğümüz için biz Ak Parti’nin biraz daha ön saflarında yer almak istiyoruz.”