AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Mehmet Sağlam, Türkoğlu ilçesinde partisine katılanlara rozet taktı.

Sağlam, Türkoğlu İlçe Seçim Bürosu'nda düzenlenen törende, 12 Haziran Pazar günü yapılacak seçimde AK Parti'nin yine ipi göğüsleyeceğini belirtti.

AK Parti'ye katılan eski DP ve ANAP'lı siyasetçilere rozet takarak hayırlı olması dileğinde bulunan Sağlam, "İstikrar Sürsün Türkiye büyüsün" dedi.

AK Parti'nin Cumhuriyetin 100. yılına kadar ne yapacağını ortaya koyan bir Seçim beyannamesi hazırladığını anlatan Sağlam, şunları kaydetti:

"12 gün ileriyi göremeyen iktidar dönemleri geride kaldı. Bir gecenin içerisinde bir anayasa kitabının fırlatılması ile paramızın pul olduğu dönemleri unutmadık. Temel hedefimiz 2023'te Türkiye dünyanın en zengin 10 ülkesi arasına girecektir. 2023 için konulan bütün hedefler hesaplanarak ve kaynağı belirtilerek nasıl yapılacağı izah edilmiş hedeflerdir. Bütün bu hedefleri gerçekleştirdiğimizde ülkemiz, Osmanlı devleti gibi dünya siyasetinde rol oynayacaktır. Biz hizmet yarışına gidiyoruz, kaset yarışı veya çamur atma gibi bir sıkıntımız yok. Onlara tavsiyem hizmet yarışına girsinler, kaynağını da bir bir anlatsınlar. 125 yıldır anayasa yapıyoruz ama ilk defa referandumda sizlerin verdiği onay ile bu dönem sivil anayasa yapacağız, sizlerin seçerek gönderdiği vekiller sizin anayasanızı oluşturacak. "

Buradaki törende AK Parti'nin Kahramanmaraş'taki 001 numaralı kurucu üyesi Muzaffer Çaylı da hazır bulundu. (Haberler)