Show TV ekranlarının dokuz sezondur süren ve izleyiciden yoğun alaka gören yarışma programı "Gelin Evi", merakla beklenen yeni yayın dönemine merhaba dedi. Program, taptaze sunucusu Buse Varol'un enerjisiyle 13 Ekim Pazartesi günü yeniden ekran macerasına başladı. İzleyiciler, Varol’un dinamik anlatımıyla canlanan yarışmayı büyük bir ilgiyle takip ediyor.
YENİ SUNUCU BUSE VAROL SAHNEYİ DEVİR ALDI
Oyunculuk kariyeriyle tanınan ve ekranların sevilen siması Buse Varol, "Gelin Evi"nin yeni yüzü olarak sunuculuk koltuğuna oturdu. Varol, tecrübesi ve neşeli tavırlarıyla programa farklı bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Programın müdavimleri, Varol'un sunumuyla birlikte yarışmanın ruhunun nasıl değişeceğini heyecanla gözlemliyor.
BUSE GELİN’DEN MİSAFİRLERE RUMELİ ŞOVU!
Yarışmanın ilk haftasında rekabetin ateşi yükselirken, haftanın iddialı gelinleri de birer birer tanıtılıyor. Gelinlerden Buse, misafirlerini Rumeli oyun havasıyla karşılayarak programın açılışına unutulmaz bir an yaşattı.
GİRESUNLU MODACI SELİN AKTAŞ HAFTANIN İLK YARIŞMACISI
Haftanın ilk yarışmacısı olarak boy gösteren Selin Aktaş, 30 yaşında ve 5 yıllık evlilik tecrübesine sahip. Aslen Giresunlu olan Aktaş, meslek olarak modacılık yapıyor. Selin Gelin, hem evi hem de tarzıyla rakiplerinden yüksek puanlar almayı hedefliyor.