Haydar Özdemir kimdir ve aslen nereli?
Haydar Özdemir kimdir ve aslen nereli?
İçeriği Görüntüle

Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran yemek yarışması Gelinim Mutfakta, yeni haftaya iddialı bir ikili ile merhaba dedi. Dört gelin ve dört kayınvalidenin mutfaktaki hünerlerini sergileyerek her gün çeyrek altın, hafta sonunda ise büyük ödül 10 altın bilezik için rekabet ettiği fenomen yapımda, tüm dikkatler yeni yarışmacılara odaklandı. Programın 29 Eylül Pazartesi günkü bölümünde tezgâh başına geçen yeni gelin Şevval Gürler Can ve kayınvalidesi Beyhan Yardımcı'nın hayat hikayeleri merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Şevval Gürler Can kimdir? Kayınvalide Beyhan Yardımcı kaç yaşında ve nereli? İşte Gelinim Mutfakta'nın taze yüzleri hakkında tüm detaylar.

YENİ GELİN ŞEVVAL GÜRLER CAN KİMDİR?

Her gün tam saat 14.00'te izleyiciyle buluşan Gelinim Mutfakta'da, bu haftanın yeni yarışmacısı Şevval Gürler Can ve ona puan verecek kayınvalidesi Beyhan Yardımcı olarak açıklandı. Mutfaktaki marifetlerini göstermek için 29 Eylül Pazartesi günü ilk kez tezgâh başına geçen yeni gelin Şevval Gürler Can, rekabete oldukça iddialı bir giriş yaptı. Yarışmacı, mutfakta kimseyi kendisine rakip görmediğini net bir dille ifade etti. Sekiz yıllık evli olan Şevval Gürler Can'ın, Doruk Yiğit ve Kutay Yağız adlarında yedi yaşında ikiz erkek çocukları bulunuyor. Yeni gelin, mutfaktaki yeteneğine son derece güvendiğini ve büyük ödül için savaşa hazır olduğunu belirtti.

KAYINVALİDE BEYHAN YARDIMCI KİMDİR?

Gelinim Mutfakta'nın yeni kayınvalidesi Beyhan Yardımcı, 44 yaşında ve şu an bekar bir yaşam sürüyor. Gelini Şevval Gürler Can ile altın mücadelesine başlayan yeni kayınvalide Beyhan Yardımcı, bilezikleri kazanma konusunda oldukça hırslı ve kararlı bir tutum sergiledi. 29 Eylül Pazartesi günü kayınvalide koltuğuna oturan Beyhan Yardımcı, gelini Şevval Gürler Can'ın mutfaktaki becerisine tamamen güvendiğini dile getirdi. İddialı kayınvalide, haftanın sonunda takılacak olan 10 altın bileziği diğer rakiplerine kaptırmamak için mücadele edeceğini vurguladı.