Kahramanmaraş’ta ilçe belediye başkanları, ilçelerin altyapı sorunlarını çözmek ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla kurumlar arası iş birliği çalışmalarına hız verdi.
Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca ve diğer ilçe belediye başkanları, Armadaş Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Girişimci ve vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla Türkoğlu'nda kısa sürede önemli adımlar atan Belediye Başkanı Mehmet Karaca, ilçeyi daha ileriye taşımak için altyapı zirvesine öncülük etti.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce ve Çağlayancerit Belediye Başkanı Yemliha Göktaş'ın da yer aldığı koordinasyon toplantısında, ilçelerin enerji altyapısı kapsamlı şekilde ele alındı.
Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, yerel yönetimler ile Armadaş altyapı ekipleri arasında stratejik kararlar alındı.
Ziyarette, vatandaşların doğalgaz talepleri ve sahada devam eden şebeke genişletme çalışmaları detaylı olarak masaya yatırıldı.
TÜRKOĞLU'NDA DOĞALGAZ SEFERBERLİĞİ VE ALTYAPI PLANLAMASI
Vatandaşların konforunu her şeyin önünde tutan Başkan Karaca, toplantıda Türkoğlu'nda bazı yerlerde olmayan doğalgaz konusundaki beklentilerini doğrudan Armadaş yönetimine aktardı.
İlçedeki eksiklerin hızlıca giderilmesini isteyen Karaca, hizmetlerin koordineli ve daha verimli ilerlemesi adına sürecin bizzat takipçisi olacağını vurguladı.
DOĞALGAZ ŞEBEKE ÇALIŞMALARI VE STRATEJİK PROJELER ELE ALINDI
Toplantının ana gündemini, ilçelerde yürütülen doğalgaz şebeke yatırımları ve gelecek dönem projeleri oluşturdu.
Belediye başkanları, saha ekiplerinin mevcut durumunu analiz ederek yeni yatırım planlamaları üzerinde mutabakata vardı.
Vatandaş memnuniyetini artırmayı hedefleyen yerel yöneticiler, kış ayları öncesinde eksik bölgelerin tamamlanması ve altyapı ağının genişletilmesi noktasında Armadaş yetkilileri ile tam bir iş birliği sağladı.
Next




