Türkoğlu Belediyesi tarafından Hopurlu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Taziye Evi ve Sosyal Tesis, düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakinleri katılırken, yeni tesisin bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacağı belirtildi.

Vahit Kirişci Türkoğlu'nda vatandaşlarla buluştu: Talepler tek tek dinlendi
Vahit Kirişci Türkoğlu'nda vatandaşlarla buluştu: Talepler tek tek dinlendi
İçeriği Görüntüle

Turkoglunda Hopurlu Mahallesi Taziye Evi Ve Sosyal Tesisi Hizmete Acildi (2)

Göreve geldiği günden bu yana planlı yönetim anlayışıyla ilçeye yeni yatırımlar kazandıran Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Hopurlu Mahallesi'ne kazandırılan Taziye Evi ve Sosyal Tesis'in birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirecek önemli bir eser olduğunu ifade etti.

Açılış töreninde konuşan Başkan Mehmet Karaca, vatandaşlara verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Bugün Hopurlu Mahallemize kazandırdığımız Taziye Evi ve Sosyal Tesisimizin açılışını gerçekleştirmenin gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu tesis yalnızca fiziki bir yapı değil, mahalle kültürümüzü, dayanışmamızı ve kardeşliğimizi güçlendirecek önemli bir buluşma noktasıdır. Hemşehrilerimizin acı ve sevinçlerini birlikte paylaşabilecekleri modern ve kullanışlı bir sosyal alanı hizmete sunmanın memnuniyetini yaşıyoruz.

Turkoglunda Hopurlu Mahallesi Taziye Evi Ve Sosyal Tesisi Hizmete Acildi (3)

Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren 'Sevdamız Türkoğlu' diyerek çıktığımız bu yolda ilçemizin her mahallesine eşit hizmet ulaştırmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyor, ilçemize değer katacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Türkoğlu'nun gelişimi ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesinin yükselmesi için üretmeye ve hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğiz."

Turkoglunda Hopurlu Mahallesi Taziye Evi Ve Sosyal Tesisi Hizmete Acildi (1)

Çocukların oyun oynayabileceği oyun gruplarının da olduğu sosyal tesisin kurdele kesme töreninde konuşan Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, “Kahramanmaraş’a sınır köylerinden biri olan Hopurlu Mahallemizde tesisimizi açıyoruz. Uzak yakın demeden Türkoğlu ilçemizin her bölgesini eserlerle donatmaya çalışan Belediyemize, tüm kamu ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Turkoglunda Hopurlu Mahallesi Taziye Evi Ve Sosyal Tesisi Hizmete Acildi (4)

Hopurlu Mahallesi sakinleri de hizmete açılan Taziye Evi ve Sosyal Tesisin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirterek, ilçeye kazandırılan yatırım dolayısıyla Türkoğlu Belediyesine teşekkür etti.

Turkoglunda Hopurlu Mahallesi Taziye Evi Ve Sosyal Tesisi Hizmete Acildi (4)