Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin huzur ve sükunet içerisinde geçmesi noktasında büyük çaba sarf eden emniyet güçlerine teşekkür etti.


30 Mart yerel seçimlerini sorunsuz atlattıklarını kaydeden Akkoyun, seçimlerde yaklaşık 650 kolluk kuvvetinin görev aldığını söyledi.


Akkoyun, “30 Mart 2014 yerel seçimleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Elbistan’ımızda da huzur ve sükunet içerisinde tamamlanmış ve neticelenmiş bulunuyor. Bu vesile ile 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde seçimlerin huzur ve sükunet içerisinde geçmesi konusunda üstün gayret gösteren ilçe emniyet müdürlüğümüzün bütün personeline, ilçe jandarma komutalığımızın bütün personeline teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevlerinde yine üstün gayret ve özveri ile başarılı olacaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum. Aynı zamanda 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin huzur ve sükunet içerisinde geçmesi konusunda olumlu tavır ve gayret gösteren belediye başkan adaylarına, belediye meclis üyesi adaylarına, muhtar adaylarına aynı zamanda parti teşkilatlarına ve ilçe başkanlarına bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ülkemize, memleketimize, bölgemize, Kahramanmaraş’ımıza ve özellikle de Elbistan’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütün vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum” dedi.(İHA)