Kanal D'nin sevilen müzik programı "Şarkılar Bizi Söyler," bu akşamın konuğuyla izleyicileri büyüledi. Programın konuğu, Türk sanat dünyasının sevilen isimlerinden Suzan Kardeş oldu. İşte, Suzan Kardeş'in hayatına dair merak edilenler ve kariyerine dair detaylar!

SUZAN KARDEŞ KİMDİR?

Suzan Kardeş, 15 Nisan 1960 tarihinde Kosova'da dünyaya geldi. Kosova Türklerinden olan Kardeş, Hürriyet gazetesinde makyaj sanatına adım attı. Fotoromanlarda oyunculara makyaj yaparak yeteneğini geliştiren Kardeş, Şan Tiyatrosu'nda saç ve makyaj alanında çalışmalarına devam etti. Kendisi aynı zamanda Beşiktaş Kültür Merkezi'nin saç ve makyaj çalışmalarını yürüttü.

BAŞARILI KARİYERİ

Suzan Kardeş, Türk sanatçı Sezen Aksu'nun makyajlarını üstlenerek adını duyurdu. Aksu'dan Goran Bregoviç'e kadar birçok ünlü ismin sahne makyajını gerçekleştirdi. Aynı zamanda bir meyhane işleten Kardeş, sanat müziği albümü "Bekriya" ile müzik dünyasında da kendine sağlam bir yer edindi.

MÜZİK KARİYERİ

Sanatçının müzik kariyerinde öne çıkan albümler arasında "Bekriya," "Makyaj Odası Şarkıları" ve "Yarım Hava Çalsana" yer alıyor. Kendisi aynı zamanda Türk televizyon ve sinema dünyasında da aktif olarak yer aldı.

Marul Kafa annesi kimdir, neden öldü? Gözyaşlarına boğuldu... Marul Kafa annesi kimdir, neden öldü? Gözyaşlarına boğuldu...

FİLM VE DİZİ KARİYERİ

Suzan Kardeş, birçok projede yer alarak geniş bir hayran kitlesi edindi. "Organize İşler," "Muhteşem Yüzyıl," "Çocuklar Duymasın," ve "Seksenler" gibi yapımlarda rol alan sanatçı, televizyon ve sinema dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.

MÜZİK VE DİZİ DÜNYASINDAKİ SON PROJELERİ

Son olarak "Çok Güzel Hareketler 2"nin 2020 Yılbaşı Özel Bölümü'nde yer alan Suzan Kardeş, televizyon dünyasındaki varlığını sürdürüyor. Kendisi, Şarkılar Bizi Söyler programında müzikle dolu bir gece geçirmeye devam ediyor.

Editör: İsa Aslantaş