En değerli varlığımız bebeklerimiz bizler için hayattaki yaşama sebebidir. Onların sağlığı ve hijyeni için tüm imkanlarımızı seferber ederiz. İlk doğdukları anda kundaklanırken bile tarihten gelen bir özelliği olan bez çeşidi kullanırız. Peki nedir bu örtü çeşidi? Tabi ki müslin örtü.

Müslin örtü eski mısıra kadar dayanan tarihi yapısında tercih edilmesinin sebebi tabi ki organik yapısıdır. Müslin kumaşlar; dayanıklı, nefes alan, saf, yumuşak, nazik ve kullanışlı olmalarıyla ön plana çıkarlar. Işte bu noktada müslin kumaş çeşidinin vazgeçilmez bir şekilde kullanıldığı yer, bebeklerimiz için yataklarına serdiğimiz veya altını değiştirirken kullandığımız, yani kısaca onun tenine temas eden her noktada var olan bir örtü çeşididir. Elinde pusetle dolaşan çiftlere baktığımızda hep pusetlerin üzerinde bir örtü yayılmış olduğunu görürüz.  İşte o örtü belki de adına çok aşina olmasak da müslin örtüdür. Çünkü organik ve hava alan yapısı bu ürünü bebekler için her alanda kullanışlı hale getiriyor.

En değerlimiz bebeklerimiz için en iyisi diyerek çıkılan ebeveyn olma macerasında ilk anından başlayarak sürekli kullandığımız kumaşın adını duymak hem bizi mutlu ediyor hem de bebeğimizin emin ellerde olması bize güven veriyor. Bu bağamda müslin örtü bizim için vazgeçilmez kullanım alanı geniş bir ürün olarak alınacaklar listemizde ilk sıralarda yer alıyor. https://www.efabrikka.com/muslin-ortu sayfasında çok sayıda ürün bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim