Balıkesir’deki mühimmat fabrikasında dün meydana gelen patlama, 12 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Olayın üzerinden 24 saat geçmesine rağmen fabrikada sessizlik hâkim. Patlamanın ardından başlatılan incelemeler devam ederken, fabrikanın giriş ve çıkışlarında sıkı güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

Cumhur Zirvesi: Erdoğan ve Bahçeli Saat 18.00'de Buluşuyor
Cumhur Zirvesi: Erdoğan ve Bahçeli Saat 18.00'de Buluşuyor
İçeriği Görüntüle

SİVİL EMEKÇİLER VE KURUMSAL EKİPLER OLAY YERİNDE

Patlamanın ardından incelemelerde bulunan güvenlik ve kurtarma ekipleri, fabrika çevresinde güvenliği sağlamak adına detaylı çalışmalarını sürdürüyor. Enkaz alanının güvenlik çemberine alındığı ve henüz fabrikaya dair kesin bir raporun açıklanmadığı bildirildi.

CENAZELER BUGÜN DEFNEDİLECEK

Patlamada hayatını kaybeden 12 kişinin cenazelerinin ise bugün toprağa verilmesi bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, tüm detaylar netleşmeye çalışılıyor.

Kaynak: İHA