Kahramanmaraş’ta yerel yönetimler ile ticaret dünyası, şehrin kalkınması adına stratejik temaslarını sürdürüyor. Kentin ekonomik potansiyelini artırmak ve üretim süreçlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen üst düzey buluşmalar, yeni dönemin iş birliği sinyallerini veriyor.
BAŞKAN FIRAT GÖRGEL’DEN TİCARET BORSASI’NA STRATEJİK ZİYARET
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel ve Genel Sekreter Serdar Atalar, Kahramanmaraş Ticaret Borsası’na tebrik ve istişare ziyaretinde bulundu. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, Meclis Başkanı Erol Büyükdereli ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlyas Çam’ın ev sahipliği yaptığı görüşmede, şehrin ticari ve tarımsal geleceği masaya yatırıldı.
KAHRAMANMARAŞ’IN TARIM VE TİCARETİ ELE ALINDI
Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, Kahramanmaraş’ın tarımsal üretim gücü, ticaret hacmi ve genel ekonomik dinamikleri detaylıca incelendi. Taraflar, şehrin refah seviyesini yükseltmek için kurumlar arası ortak çalışmaların artırılması gerektiğini vurguladı. Ortak akıl ve karşılıklı fikir alışverişiyle hayata geçirilebilecek projeler üzerine fikir birliğine varıldı.
Ziyaretin sonunda Ticaret Borsası yönetimi, nazik ziyaretleri, anlamlı dilekleri ve şehre yönelik destekleyici yaklaşımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.
Next




