Kahramanmaraş'ta çevre, şehircilik ve iklim değişikliği alanında yeni göreve atanmış olan İl Müdürü Ahmet Şahin, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, şehirde yürütülen ve planlanan imar ve inşaat çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

BAŞKAN GÜNGÖR'DEN TEBRİKLER VE İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Başkan Güngör, yeni görevine atanmış olan Ahmet Şahin'e muvaffakiyetler dileyerek, "Şehrimiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne atanan Sayın Ahmet Şahin misafirimiz oldu. Sayın Şahin'e yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Yeni Kahramanmaraş'ın imar ve inşası noktasında birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Öztürk'e saldıran İl Başkan Yardımcısı Karataş görevinden uzaklaştırıldı Belediye Başkan Yardımcısı Öztürk'e saldıran İl Başkan Yardımcısı Karataş görevinden uzaklaştırıldı

Güngör, Ahmet Şahin'i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını da ekledi.