Minik GKV’liler ‘Fotoğraflarla Yaşayan Atatürk’ Sergisini Ziyaret Etti.


Sosyal, kültürel ve sanatsal olayları yakından takip eden GKV Özel Anaokulu öğrencileri, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri tarafından Cumhuriyet şöleni etkinliklerinde açılışı yapılan ‘Fotoğraflarla Yaşayan Atatürk’ sergisini ziyaret etti.
205 fotoğrafın sergilendiği ve Atatürk’ün yaşamından kesitlerin anlatıldığı sergiye hayran kalan minik öğrenciler, derslerde öğrendikleri bilgilerini de pekiştirdi.
Öğrencilerin çevreye duyarlılığının arttırıldığını ifade eden GKV Anaokulu Müdiresi Neslihan Türkistanlı, “Gaziantep genelinde gerçekleştirilen birçok etkinliğe öğrencilerimizin katılımını sağlayarak çevreye karşı duyarlılıklarının gelişmesini, sosyal, kültürel, sanatsal ve akademik çalışmalarda aktif görev almalarının sağlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mümkün olduğunca her türlü etkinlikten öğrencilerimizi haberdar ediyor, onların bu etkinliklere gerek izleyici olarak gerekse aktif katılımcı olarak rol almalarını sağlıyoruz. Cumhuriyet şöleni çerçevesinde okullarımız bünyesinde açılan ‘Fotoğraflarla Yaşayan Atatürk’ sergisine öğrencilerimizin ilgisi büyük. Önümüzdeki dönemlerde de bir birinden farklı etkinlikler gerçekleştirerek öğrencilerimizin katılımı sağlanacaktır” dedi.(İHA)