Buray, Kahramanmaraş’ta Sahne Alacak: Ağustos Fuarı Coşkuya Hazır
Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Müzik Ziyafeti
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, bu yıl da konserler ve birbirinden özel etkinliklerle vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Fuar kapsamında, Türk pop müziğinin sevilen ismi Buray, Kahramanmaraşlı hayranlarıyla buluşacak.
Konser 22 Ağustos’ta KAFUM’da
Ünlü sanatçı Buray, 22 Ağustos Cuma akşamı saat 21.00’de KAFUM’da sahneye çıkacak. Türkiye’nin dört bir yanında verdiği konserlerle büyük ilgi gören sanatçı, Kahramanmaraşlılara da müzik dolu bir gece yaşatacak.
Dillerden Düşmeyen Şarkılar Seslendirilecek
“Olmuşum Leyla”, “Alaz Alaz”, “Aşk Mı Lazım”, “Seni Sevmiyorum Artık”, “Mecnun”, “Sen Sevda Mısın” ve “Kabahat Bende” gibi sevilen parçalarını seslendirecek olan Buray, fuar ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak.
Büyükşehir’den Tüm Vatandaşlara Davet
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, tüm müzikseverlerin konsere davetli olduğu belirtildi. Yetkililer, Buray’ın sahne performansıyla fuara ayrı bir renk katacağını vurguladı.