Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde, bir düğün merasimi sonrasında yaşanan trajik olay, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Turpçu köyünde gerçekleşen düğünün ardından gelin ve damat, misafirler tarafından evlerine uğurlanırken talihsiz bir kaza meydana geldi. İddialara göre, kutlama amaçlı rastgele açılan ateş, damat Ali K.'nin (23) ağır yaralanmasına yol açtı.
GENÇ DAMAT HASTANEDE VEFAT ETTİ
Olay yerinde yapılan ihbar üzerine hemen 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri harekete geçti. İlk müdahalenin ardından Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ali K., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Bu acı haber, damadın ailesi ve sevenleri arasında derin bir üzüntüye neden oldu.
SUÇ ALETİ VE ZANLI YAKALANDI
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri ve yapılan incelemeler sonucunda damadın yengesi F.K.'yi (47) gözaltına aldı. Şüphelinin evinde yapılan aramalarda ise olayın aydınlatılmasına yardımcı olacak iki ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayın tüm detayları, jandarma tarafından titizlikle araştırılmaya devam ediyor.