Kahramanmaraş’ta ilçe tarım teşkilatında yeni bir görevlendirme gerçekleşti. Dulkadiroğlu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini bundan sonra Medet Demirel yürütecek.
Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen görev değişikliğiyle birlikte Dulkadiroğlu ilçesindeki müdürlük görevine Medet Demirel getirildi. Yeni görevlendirme, ilçe teşkilatındaki yönetim değişikliğini beraberinde getirdi.
MEDET DEMİREL DULKADİROĞLU’NDA GÖREVE GETİRİLDİ
Dulkadiroğlu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün yeni müdürü Medet Demirel oldu. Demirel, ilçede tarım ve orman alanındaki çalışmaları yürüten teşkilatın başında görev yapacak.
Görevlendirmeye ilişkin açıklama Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Bilir’den geldi.
RAMAZAN BİLİR YENİ GÖREVİNİ TEVDİ ETTİ
Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Bilir, Medet Demirel’in Dulkadiroğlu İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak görevlendirildiğini açıkladı.
Bilir, Demirel’e yeni görevini tevdi ederek görevinde başarı dileklerini iletti.
Yeni görevlendirmeyle birlikte Medet Demirel, Dulkadiroğlu ilçesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün çalışmalarını yürütecek.
Next




