İzmir’in Foça ilçesinde iki dönem belediye başkanlığı yaparak “efsane başkan” olarak anılan Ahmet Nihat Dirim’in oğlu Kerem Dirim, sazlık alanda hayatını kaybetmiş halde bulundu. Olay, hem yerel halkta hem de sosyal medya platformlarında geniş yankı uyandırdı.
OLAYIN AYRINTILARI
Ailesinin kayıp başvurusu üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucu Kerem Dirim’in aracı bulundu. Yapılan titiz çalışmalar neticesinde, aracın yaklaşık 500 metre ilerisinde bulunan sazlık bölgede 38 yaşındaki Dirim’in cansız bedeni tespit edildi.
OLAY YERİNDE İNCELEME VE OTOPSİ SÜRECİ
Karın, bilek ve boğazında kesiklerin olduğu saptanan Dirim’in cenazesi, savcılık ve jandarma ekiplerinin olay yerindeki detaylı incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu’na götürülerek otopsiye sevk edildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bilgi, otopsi raporu sonrasında ortaya çıkacak.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Evli ve iki çocuk babası olan Kerem Dirim’in vefatıyla ilgili çok yönlü ve kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın tüm boyutlarıyla araştırıldığını ve kamuoyunun bilgilendirileceğini duyurdu.