Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ekonomiden Sorumlu Devlet eski Bakanı Abdüllatif Şener ve Merkez Bankası eski Başkanı Süreyya Serdengeçti, son anda bir aksilik olmaz ise 2 Şubat Cumartesi günü Kahramanmaraş’a geliyor. Ancak kesin program henüz belli olmadı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KATSO) davetlisi olarak 2 Şubat’ta kente gelecek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan eski yardımcısı TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Öğretim Üyesi Abdullatif Şener, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) Direktörü Güven Sak ve TEPAV İstikrar Enstitüsü Direktörü ve Merkez Bankası eski Başkanı Süreyya Serdengeçti, günübirlik ziyaret yapacak.

Yarın saat 12.00'de Ankara'dan özel uçakla Kahramanmaraş'a gelecek ekip, Kahramanmaraş Valiliği'ne ziyarette bulunacak. Öğle yemeği için Kale Mado'ya geçecek olan ekip buradan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Genişletilmiş Meclis Toplantısı'na katılacak. Kahramanmaraş Borsası'nı ziyaret ile son bulacak program sonunda ekip Ankara'ya geri dönecek.

‘GÖNÜL ALMA’ ZİYARETİ

Bilindiği gibi; KATSO Başkanı Mehmet Balduk, TOBB’da geçen dönem Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. Yapılacak olan ziyaretin, son seçim nedeni ile aralarında kırgınlıklar bulunduğu bilinen iki isim arasındaki soğukluğu gidermesi de bekleniyor.

02.02.2008 Cumartesi Kahramanmaraş Programı

12.00-13.00 Ankara-Kahramanmaraş (Özel Uçak)

13.00-13.20 Kahramanmaraş Valisi'ne Ziyaret

13.30-14.50 Öğle Yemeği (Kale Mado)

15.00-17.50 Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Genişletilmiş Meclis Toplantısı

18.00-18.30 Kahramanmaraş Ticaret Borsası’nı Ziyaret

19.15-20.15 Kahramanmaraş'tan Ankara'ya dönüş (Özel Uçak)

GÜL 12 ŞUBAT’A GELECEK (Mİ?)

Öte yandan; 12 Şubat Kurtuluş Bayramı törenlerine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bazı bakanların geleceği öne sürüldü. Bu durum ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. (www.kanal46.tv)