Expolink fuarcılık tarafından organize edilen “2. Doğu Akdeniz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı” Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde bugün açıldı.

Expolink Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan, 2. Doğu Akdeniz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın Kahramanmaraş için büyük önem taşıdığını söyledi. Erdoğan, Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) yapılacak olan fuara çok sayıda ziyaretçi beklediklerini dile getirdi.

Bölgenin en büyük fuar organizasyonu olacağını kaydeden Expolink Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan, “Türkiye'nin en çok su potansiyeline sahip, değişik iklim karakterlerinin hâkim olduğu, tarımsal alanda üretim çeşitliliği ve farklı üretim teknikleri ile "Tarımın Yükselen Güneşi Kahramanmaraş" böylesine büyük ve önemli bir projeye ikinci kez ev sahipliği yapmakla ne kadar gurur duysa azdır.” diye konuştu.

Expolink fuarcılık organizasyon ve tanıtım Ltd.Şti. tarafından organize edilen “2. Doğu Akdeniz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı” KAHRAMANMARAŞ Fuar Merkezi'nde (KAFUM) 06-09 Mayıs 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek fuar için düşüncelerini açıklayan Genel Müdür Zeki Erdoğan, tarımı sevdiğini, Kahramanmaraş’ta müthiş bir tarım potansiyeli olduğunu, geçen yılki fuarda sancı çekildiğini, ilk doğumların da sancısız olabileceğine işaret ederek, bu yıl fuara 140 firmanın katılacağını dile getirdi.

Erdoğan şöyle konuştu: “Türkiye, nin en çok su potansiyeline sahip, değişik iklim karakterinin hâkim olduğu, tarımsal alanda üretim çeşitliği ve farkı üretim teknikleri ile “Tarımsal Yükselen Güneşi Kahramanmaraş” böylesine büyük ve önemli bir projeye ikinci kez ev sahipliği yapmakla ne kadar gurur duysa azdır. Fuarımıza Türkiye Genelinde katılan firmamıza, fuarı ziyaret edecek çiftçi ve diğer vatandaşlarımıza Kahramanmaraş’a yakışır ev sahipliği için şimdiden teşekkür ediyorum."

Fuarla ilgili detaylı bilgiye www.expolinkfuar.com.tr ve www.kahramanmarastarimfuari.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.

EXPOLİNK FUARCILIK

www.expolinkfuar.com.tr

Tel : 0 312 430 12 33 - 430 00 71 - 430 33 24
Faks : 0 312 430 82 33
Cep : 0.549 733 44 81

EXPOLİNK FUARCILIK ORGANİZASYON VE TANITIM LTD. ŞTİ.

Bayındır 1 Sk. No : 15/19 G.O.P / Ankara Tel: 0 312 430 12 33

Fax: 0312 430 82 33 Email: [email protected]