Esenler Öz-De Bir Ortaokulu’nda müdürlük görevini yürüten Erdoğan Aydın, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata gözlerini yumdu. Uzun yıllar boyunca binlerce öğrencinin yetişmesinde büyük emeği bulunan Aydın’ın ani vefatı, mesai arkadaşlarını ve öğrencilerini derin bir yasa boğdu.

Mutlucan Sevinç kimdir, neden öldü? 28 yaşındaki hayata gözlerini yumdu
Mutlucan Sevinç kimdir, neden öldü? 28 yaşındaki hayata gözlerini yumdu
İçeriği Görüntüle

KASTAMONU'DA TEDAVİ GÖRÜYORDU

Mustafa Aydın’ın oğlu olan Erdoğan Aydın, 13 Haziran 2026 tarihinde tedavi gördüğü Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 1977 doğumlu olan dört çocuk babası Aydın’ın vefatı, hem Esenler hem de memleketi çevresinde büyük üzüntüye yol açtı.

CENAZE TÖRENİ 14 HAZİRAN'DA DÜZENLENECEK

Eğitimci Erdoğan Aydın için son görev 14 Haziran 2026 günü yerine getirilecek. Merhumun naaşı, Kuzsökü Köyü Aile Mezarlığı’na defnedilecek. Ailesi, taziyeleri defin işleminin ardından kabul edecek.

EĞİTİM DÜNYASINDAN TAZİYE MESAJLARI

Erdoğan Aydın’ın vefatı üzerine Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu taziye mesajı yayımladı. Göksu açıklamasında, "İlçemizin kıymetli öğretmenlerinden Esenler Öz-De Bir Ortaokulu Müdürümüz Erdoğan Aydın’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Rabbim, nice öğrencilerin yetişmesinde emeği olan kendisinden razı olsun. Merhum Müdürümüze Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesinin, yakınlarının, öğrencilerinin ve eğitim camiamızın başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Fergül Miyanyedi Şen de yayımladığı mesajla üzüntüsünü dile getirdi. Şen, "Değerli hocamızın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisini her zaman güzel ahlakı ve etrafına yaydığı iyilikle hatırlayacağız. Mekanı cennet olsun, Rabbim kıymetli ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin" açıklamasında bulundu.