Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devam eden Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 29. Taraflar Konferansı (COP29) Dünya Liderleri İklim Zirvesi sırasında, Karadağ Cumhurbaşkanı Jakov Milatoviç ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Kıbrıs'ta Skandal Sözler: Başpiskopos'tan Türk Düşmanlığı! Arkasındaki Güçler Kim? Kıbrıs'ta Skandal Sözler: Başpiskopos'tan Türk Düşmanlığı! Arkasındaki Güçler Kim?

GÖRÜŞMEDE BİRÇOK BÜYÜKELÇİ VE BAKAN DA BULUNDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakü'deki ikili temasları, Karadağ Cumhurbaşkanı ile yapılan görüşmeyle devam etti. Toplantıya, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı. Görüşmenin içeriği hakkında şu an için açıklama yapılmazken, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve küresel meselelerin ele alındığı belirtiliyor.

Kaynak: İHA