Televizyon dünyasının en başarılı yapımları arasında gösterilen Esra Erol’da programı, izleyicilerini ekrana kilitleyen çarpıcı olaylarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.20'de atv ekranlarında seyircisiyle buluşan Esra Erol, son yayında yasak aşk iddiaları ve çocuk kaçırma suçlamalarıyla ilgili tansiyonu yükselten bir yüzleşmeye imza attı.

Programda yasak ilişkin tarafı Saniye Hanım, Metin Eryılmaz ile hesaplaşmak için stüdyoya geldi. Esra Erol'un "Metin Bey'i nereden tanıyorsunuz?" sorusuyla başlayan gergin diyalog, tarafların birbirine yönelik ağır suçlamalarıyla tırmandı.

İlyas Şahin kimdir ve aslen nereli? İBB Karadeniz Koordinatörü araştırıldı
İlyas Şahin kimdir ve aslen nereli? İBB Karadeniz Koordinatörü araştırıldı
İçeriği Görüntüle

GİZLİ İLİŞKİ İDDİALARI VE METİN ERYILMAZ’LA YÜZLEŞME

Saniye Hanım, telefon hattındaki Metin Eryılmaz'ı tanıdığını doğrularken, ikili arasındaki ilişkinin detayları ortaya çıktı. Saniye Hanım, yaşadığı yasak ilişkiyi, o dönemde eşiyle yaşadığı şiddetli tartışmalar ve boşanma aşamasına gelmeleriyle ilişkilendirdi. "O an eşimle kavgalıydım ve onu tanıdığım güne lanet olsun," diyerek pişmanlığını dile getiren Saniye Hanım, Metin Eryılmaz'ın kendisini bir eve kapattığı ve şiddet uyguladığı yönündeki iddiaları da yineledi. Ancak Metin Eryılmaz, bu iddiaları kesin bir dille reddederek Saniye Hanım’ın yalan söylediğini ileri sürdü.

Esra Erol, Metin Bey'e "Saniye Hanım'la gönül ilişkiniz oldu mu?" sorusunu yöneltti. Metin Eryılmaz bu soruya "Evet oldu" yanıtını verdi. Bu itirafın ardından stüdyodaki tansiyon daha da yükseldi.

DNA TESTİ SONUCU VE ÇOCUK KAÇIRMA SUÇLAMASI

Programdaki en önemli anlardan biri, Metin Eryılmaz'ın mahkemeye sunduğu DNA testi sonuçlarının gündeme gelmesi oldu. Esra Erol, elinde Metin Eryılmaz ve Saniye Hanım’ın imzasının bulunduğu DNA testinin olduğunu belirterek, "Bu çocuğun Metin Bey'in çocuğu olduğu ispatlanmış" dedi.

Metin Eryılmaz ise çocuğu Saniye Hanım'ın kendisinden para almak için kullandığını, hatta çocuğa şiddet uyguladığı iddiasını öne sürdü. Saniye Hanım ise bu suçlamayı şiddetle reddetti. "Asla ondan para talep etmedim. Kendisi bana para göndermeyi teklif etti," diyerek kira borçları nedeniyle parayı kabul etmek zorunda kaldığını açıkladı.

Öte yandan Metin Eryılmaz, Saniye Hanım'ın ilk eşini üç çocuğuyla bırakıp çocuğunu kaçırdığını iddia etti. Saniye Hanım bu iddiayı yalanlarken, Metin Eryılmaz'ın çocuğunu görmesinin karşılığında sürekli para talep ettiğini öne sürdü.

KAYINPEDERİN EVİNDE GİZLİ HAMİLELİK VE ALDATMA İTİRAFI

Saniye Hanım’ın kayınvalidesi ve kayınpederinin bulunduğu apartmanda Metin Eryılmaz ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Esra Erol'un, "Siz Metin Eryılmaz'la ilişki yaşarken kayınvalideniz ve kayınpederinizin bulunduğu binada mı yaşadınız? Hamileliğiniz orada mı geçti?" sorusuna Saniye Hanım "İlk etapta oradaydım," yanıtını verdi.

Saniye Hanım, bu gizli ilişkinin devam ettiği sırada hamile kaldığını itiraf etti. O dönemde eşiyle aynı evde yaşamalarına rağmen boşanma aşamasında olduklarını belirten Saniye Hanım, Metin Eryılmaz'ın sürekli yalan söylediğini ve kendisine şiddet uyguladığını bir kez daha iddia etti. Saniye Hanım'ın eşinin, çocuğun kendi çocuğu olmadığını Metin Eryılmaz'dan yaklaşık 5-6 ay önce öğrendiği de ortaya çıktı.