Gelinim Mutfakta yarışmasıyla tanınan kayınvalide Beyhan Öksüz, oğlunun başına gelen silahlı saldırı haberiyle sarsıldı. İstanbul'un Kadıköy ilçesinde meydana gelen olay, hem magazin gündeminde hem de emniyet birimlerinin raporlarında geniş yankı uyandırdı. Yaşanan bu gelişmenin ardından hem saldırının detayları hem de arka planındaki husumet merak konusu oldu.
KADIKÖY'DE SİLAHLI SALDIRI: 3 KURŞUN İSABET ETTİ
İstanbul’un Kadıköy ilçesinde gerçekleşen olayda, daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen E.Ö. ile S.Ç. sokak ortasında karşı karşıya geldi. İkili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Tartışmanın büyümesi üzerine S.Ç., yanında taşıdığı silahla E.Ö.’ye ateş açtı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden E.Ö. bacağından ve kalçasından yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı E.Ö., hızla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
ÇEKİM SIRASINDA GELEN ACI HABERLE YIKILDI
Olayın yaşandığı sırada Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın stüdyosunda çekimlerde olan Beyhan Öksüz, aldığı acı haberle büyük bir şok yaşadı. Çekimleri derhal durduran Öksüz, gelini Yeşim Öksüz ile birlikte hızla hastaneye koştu.
Hastanede oğlunun başından ayrılmayan Beyhan Öksüz, doktorlardan sürekli bilgi alarak süreci yakından takip etti. Tedavisi süren E.Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.
SALDIRININ ARKA PLANINDA ALACAK VERECEK MESELESİ VAR
Emniyet güçleri olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı titiz incelemeler sonucunda, silahlı saldırının geçmişe dayanan bir alacak verecek meselesinden kaynaklandığı tespit edildi.
E.Ö. ile 34 yaşındaki şüpheli S.Ç. arasında bir süredir para alacağı yüzünden anlaşmazlık olduğu belirlendi. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için operasyon başlattı. Soruşturma tüm yönleriyle devam ediyor.
Next




