Öte yandan, İspanya’da yangınlardan en fazla etkilenen Zamora kentinin bulunduğu Kastilya ve Leon’de bölgesel hükümet, Sierra de la Culebra sıradağlarında yaklaşık 20 bin hektarlık arazinin yandığını ve yangının “hala aktif” olduğunu açıkladı. Yaklaşık 500 itfaiyecinin rüzgarlı koşullarda alevlerle mücadele etmeye devam ettiği belirtildi. Ayrıca, Lleida, Tarragona ve Barselona’nın güneyindeki Garaf olmak üzere Katalonya’nın üç bölgesinde de yangın çıktığı açıklandı. Öte yandan, Avrupa’da aşırı sıcak ve kuraklıktan etkilenen kuzey İtalya ile Fransa ve Almanya’nın bazı bölgelerinde suyun karneye bağlanmasının planlandığı bildirildi.

Arsenal - Bayern Münih (9 Nisan) maçı şifresiz mi, hangi kanalda, Arsenal - Bayern Münih maçını hangi kanal veriyor? Arsenal - Bayern Münih (9 Nisan) maçı şifresiz mi, hangi kanalda, Arsenal - Bayern Münih maçını hangi kanal veriyor?

Almanya’nın başkenti Berlin yakınlarında aşırı sıcaklardan çıkan orman yangınları yüzünden 600 kişi evlerinden tahliye edildi. Polis TOMA’larla yangına müdahale etti. Fransa’da 18 milyon kişi için sıcaklık alarmı verildi. Hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı İsviçre’nin Zürih kentinde halk serinlemek için Limmat nehrine akın etti.