Balıkesir Özel Diş Hastanesi İle İlgili Bilgi

Hastaların ve ailelerinin tıp alanında doktorları seçmesi ve değiştirmesi nihai hedefimizdir, temel haklarıdır ve teşhis ve tedavide katılımcı role sahiptirler. Hasta haklarına ilişkin Avrupa düzenlemeleri, dernek tüzükleri, hasta hakları düzenlemeleri, hastane yönetim düzenlemeleri ve hastalarımıza uygulanabilir doktor seçme hakkı uyarınca hastalarımızın tüm gereksinimleri ile merkezimizde buluşuyoruz.

Hastanede teşhis için bölge çevresinde röntgen cihazlarımız bulunmaktadır. Hastanenin otomasyon sistemi sayesinde, dijital diş röntgeni görüntüleri, Balıkesir Özel Diş Hastanesi poliklinikteki doktorun bilgisayarında doğrudan görüntülenmekte ve böylece hastanın röntgen için bekleme süresi azaltılmaktadır.

Kliniğimiz, yüksek teknolojiyi dental bilgi, deneyim ve etik ile birleştirmeyi amaçlamaktadır. Balıkesir merkezde bulunan ağız sağlığı kliniğimizde implantoloji, ortodonti ve estetik diş hekimliği başta olmak üzere diş hekimliğinin tüm branşlarında hizmet verilmektedir.

Balıkesir Özel Diş Hastanesinin Amacı

Erişilebilir, kaliteli, etkin ağız sağlığı hizmetleri sunmak, bilim ve teknolojinin gelişimine göre koruyucu tedaviyi ön planda tutmak. Hastalarımızın ağız sağlığını korumak yaşam kalitelerini artırmak, bölgemizde ve toplumumuzda ağız sağlığı bilinci oluşturmak misyonumuzdur. Ağız sağlığı alanındaki gelişmeleri takip ederek, Balıkesir özel diş hastanesi hastalarımıza beklentilerini karşılayan kaliteli, son teknoloji tıbbi hizmetler sunmaktır.

Dişler Neden Çürür?

Diş çürüğü neden oluşur sorusunun en güzel cevabı ağız sağlığına yeterince dikkat edilmemektir. Düzenli ağız bakımı yapılmadığında ağzımızdaki bakteri sayısı artacak ve diş yüzeyine tutunarak dişlerde delikler oluşturacaktır. Asit üreten bakterilerdeki bu artışın temel nedeni yemeklerden sonra dişlerimizi fırçalamamaktır, Balıkesir özel diş hastanesi doktorları bu duruma dikkat edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

Kavite, diş minesinin, dişin sert dokusunun, altındaki dentin tabakasının ve bazen kök yüzeyini kaplayan sert dokunun tahribatıdır. Genel olarak karbonhidrat içeren gıdalar (şekerler, nişastalar vb.), kolalar ve benzeri şekerle tatlandırılmış gazlı içecekler, kekler, çikolatalar vb. Bu, özellikle yiyecekler diş yüzeyine uzun süre yapıştığında olur. Ağızdaki bakteriler artıklarla beslenir ve bu mikroorganizmaların yardımıyla, asitler üretilir. Bir süre sonra bu asidik ortam dişlerin sert dokularının tahrip olmasına ve çürük oluşmasına neden olur. Bilgi almak için Dent266 sitesine bakabilirsiniz.

Bakteri plağı, ağızda şekerli yiyeceklerin ve tozların kalıntılarından asit oluşturabilen ağızdaki bakterilerden oluşur. Bu asitler dişlerin mineral dokularını çözerek diş minesinin bozulmasına neden olarak diş hekimlerinin çürük dediği diş çürüğü olan boşlukların oluşmasına neden olur.

Diş Eti (periodontal) Hastalıkları

Periodontal hastalık, yetişkinlerde diş kaybının önde gelen nedenidir. Bu hastalıklar erken evrede teşhis edildiğinde kolay ve başarılı bir şekilde tedavi edilebilmektedir.

Periodontal hastalıklar diş eti iltihabı ile başlar. Başka bir deyişle, diş eti iltihabı periodontal hastalığın erken evresidir. Bu aşamada diş etleri kanar. Balıkesir özel diş hastanesi bu sorunların en iyi giderildiği merkezlerdendir.

Tedavi edilmediği takdirde hastalık periodontite ilerleyebilir ve dişleri destekleyen diş etlerinde ve çene kemiğinde geri dönüşü olmayan hasarlara neden olabilir.

Periodontitis, periodontal hastalığın daha ileri bir aşamasıdır. Çene kemiğinde ve dişleri destekleyen diğer dokularda hasar meydana gelir. Hastalık ilerledikçe dişler gevşemeye başlar ve hatta çekilmesi gerekebilir. Bilgi ve hizmet için Dent266 sitesine bakabilirsiniz.

Kaynak: https://www.dent266.com/

Formun Üstü

Formun Altı