Gelişen üretim dünyasının günümüzdeki en büyük ihtiyacı, dijital dönüşümdür. Bu sayede markalar uçtan uca üretken bir hâle gelerek pazarlarına daha hızlı ürün sunma avantajı elde edebilir. Ancak bu avantaj, dijital dönüşümün ne kadar iyi ve doğru bir şekilde yapıldığı ile yakından ilgilidir. Cadem Digital, tüm dijital dönüşüm aşamalarında gereken hizmeti sunar.

Dijital Dönüşümün Avantaj Sağladığı Sektörler

Firmalar için dijital dönüşümde öne geçmeyi sağlayan kavramlardan biri, Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM) olarak adlandırılabilir. Peki, PLM nedir? PLM basitçe ürün yaşam döngüsü içindeki tüm aşamalar süresince ilgili ürünü tanımlamakta kullanılan bilgilerin verimli ve etkili bir şekilde akışını sağlar. www.cademdigital.com.tr de bunu Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE® ortamı ile yapmaktadır.

Kurulumun tüm evreleri boyunca şirket danışmanları firmalara her türlü desteği sağlamaktadır. Böylece firmalar için dijital dönüşüm de gerçek anlamda başlamış olur. Sonrasındaki saha desteği ile de eş zamanlı bir şekilde uygulamaların başarısı ve sonuçları değerlendirilir. Bu dijital dönüşümden avantaj sağlayabilecek birçok sektör bulunur. Bunlardan bazıları aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Havacılık
Savunma
Otomotiv
Ulaştırma
Endüstriyel Ekipman

Yukarıda yer alanlar dışında üretim ağlarının oldukça geniş olduğu sektörlerde de dijital dönüşüm oldukça büyük bir önem arz etmektedir. Siz de https://cademdigital.com.tr/ ilealdığınız sektörle dijital dönüşümünüzü hızlı bir şekilde tamamlayabilir, rakiplerinizin önüne geçme şansını yakalayabilirsiniz.

Dijital Dönüşüm Ürünleri

Firmalara dijital dönüşümlerinde yardımcı olacak ürünlerin avantajları bulunur. İlgili ürünler sayesinde firmaların sahip olduğu tasarımdan analize, üretimden yönetime birçok konuda yaklaşım değişikliği sağlanır. Bu da daha iyi bir müşteri deneyimi yaşanmasına olanak sağlar. Bunun için kullanılabilecek dijital dönüşüm ürünlerinden bazıları aşağıdaki gibidir:

Catia
Delmia
Enovia
Exalead
Simulia

Yukarıdaki ürünler sayesinde firmalar, dijital üretimden gerçekçi analiz ve simülasyona kadar birçok konuda avantaj elde eder. Örneğin; Simulia, aklınızdaki ürünlerin fiziksel geri bildirimini almanız için son derece gerçekçi bir simülasyon sistemi sunmaktadır. Bu sayede siz de ürünleriniz ile alakalı zorlu test ve analizleri daha kolay bir şekilde gerçekleştirme şansı elde edebilirsiniz.

Esra Erol Cahit Durmuş kimdir? Cahit Durmuş - Büşra Durmuş olayı nedir? Esra Erol Cahit Durmuş kimdir? Cahit Durmuş - Büşra Durmuş olayı nedir?