Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu yapılmadan önce kişilerin muayene olması gerekmektedir. Muayene anonsa kişilere uygulanacak olan dolgunun miktarı, türü ve dudak dolgusu fiyatları belirlenmektedir. Ardından kişilerin işlem anında herhangi bir acı hissetmemesi için kişilere uyuşturucu krem uygulanmaktadır. Tam etkisini gösterebilmesi için ortalama yarım saat kadar beklenir. Tamamen uyuşma sağlandığında kişilere dolgu enjekte edilir. Bu ortalama on beş dakikada tamamlanarak işlem sonlandırılmaktadır.

Dudak Dolgusu Çeşitleri Nelerdir?

Esra Erol Rabia Sude Gezen - Selen Yıldız olayı nedir? Selen Yıldız kimdir? Esra Erol Rabia Sude Gezen - Selen Yıldız olayı nedir? Selen Yıldız kimdir?

Dudak dolgusu işlemi geçici ve kalıcı olarak kişilere uygulanabilmektedir. Geçici ve kalıcı dudak dolgusu çeşitlerinin dışında dudak yapısında uygun olarak sunulan çeşitler de bulunmaktadır. Bunlar Hera, Afrodit, eros, Venüs ve bella çeşitleridir. Var olan çeşitlerin tamamı dudak dolgusu fiyatları üzerinde değişikliğe sebebiyet vermektedir. Daha uygun fiyata hizmet alabilmek, işlemlerinizi güvenli bir şekilde geçirebilmek için https://www.dryusuftopal.com/dudak-dolgusu/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.