Elektronik ve makine sektöründe yer alan Ege Vizyon sulu klima satışı gerçekleştiriyor. Firma Springday markasına ait farklı modellere sahip klimaların insanlara ulaştırılmasını sağlıyor. Bu sayede sağlıklı soğutma işleminin gerçekleşmesine yardımcı oluyor. Ayrıca firma sulu klimalarında piyasada yer alan klimalara oranla daha ekonomik klimaların insanlara ulaşmasını sağlıyor.

Sulu Klimalar Nerede Kullanılıyor?

Ege Vizyon tasarım ekibi tarafından tasarlanarak satışa sunulan sulu klimaların genel olarak kullanım alanı endüstriyel alan oluyor. Klimalar endüstriyel alanlarda tercih edilerek sağlıklı soğutmanın yapılmasını ve bu sayede insanların rahat bir şekilde çalışma yapmasına yardımcı oluyor. Sulu klimaların endüstriyel alanda kullanıldığı yerler arasında ise fabrika, mağaza, ofis ve iş yerleri ilk sıralarda yer alıyor. Firma tarafından satışa gerçekleştirilen bu klimalar ortama bağlı olarak duvara, cama ve tavana montajlanarak kullanılabiliyor.

Sulu Klimaların Özellikleri Neler?

Firma tarafından tasarlanmış olan sulu klimalar alttan, üstten ve yanlardan soğutma sağlıyorlar. Böylelikle ihtiyaca bağlı olarak havanın soğutulabilmesine imkan tanıyor. Firma sulu klimalara kaliteli ham madde kullanarak üretiyor. Bu sayede klimalar uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor.

Klimaların özelliklerine bağlı olarak kabin garantileri 10 yıla kadar veriliyor. Bu sayede kabinde yaşanan sorunlar garanti kapsamında değerlendiriliyor. Klimalarda patentli petek temizleme sisteminin bulunması klimaların temizliğinin daha kolay ve yüksek kapasiteli çalışmasına imkan tanıyor.

Sulu Klimaların Fiyatları Ne Kadar?

Ege Vizyon tarafından endüstriyel alandaki ihtiyaçları karşılamak adına tasarlanan ve satışı yapılan sulu klimalar modellerine göre fiyatlandırılıyor. S200, S300 ve S400 modellerine sahip olan klimaların fiyatları 13-27 bin TL aralığında değişiyor.

Kaynak: https://www.egevizyon.com.tr/urun/springday-s200-endustriyel-sulu-klima

Editör: TE Bilisim