TRAGGER, 25 yılı aşkın tecrübesi ve bilgisi sayesinde otomotiv sektöründeki kalitesini ortaya koymayı başarır.

TRAGGER’in diğer otomotiv firmalarından farkı, fosil yakıtlı araçların yerine kendi üretimi olan %100 elektrikli araçlarını kullanan sürücülerinin karbon ayak izini en aza indirmesine destek olmasıdır. Bu firma, sürdürülebilir bir gelecek için çevreci çalışma algısı doğrultusunda karbon ayak izini en aza indirerek daha sağlıklı bir gelecek inşa etmeye yardımcı olmaktadır.

Neden TRAGGER Elektrikli Araçları?

Günümüzde ulaşım, hemen her konuda son derece önemli bir faktör hâline gelmiştir. Ulaşım konusunda dikkat edilmesi gereken pek çok unsur mevcuttur. Performans, teknoloji, tasarım ve çevre dostu alanlarında sahip olunan özellikler, modern dünyada bir araç için aranan niteliklerdendir. TRAGGER elektrikli araçların özellikleri ise aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Özgür Özel Kırklareli mitingine kaç kişi katıldı? 2024 CHP / Özgür Özel Kırklareli mitingi katılımcı sayısı Özgür Özel Kırklareli mitingine kaç kişi katıldı? 2024 CHP / Özgür Özel Kırklareli mitingi katılımcı sayısı
  • Kullanılan üstün teknoloji sayesinde elektrikle çalışır.
  • Dar yollarda benzersiz manevra kabiliyetleri bulunur.
  • Ödüllü, konforlu ve ergonomik tasarımlara sahiptir.
  • Çevre dostu üretim anlayışı ile sürdürülebilir bir geleceğe destek olurlar.

TRAGGER elektrikli araçlar, şık tasarımlarının yanı sıra son teknoloji kullanılarak geliştirilmiştir. Böylece kullanıcılarına hem konforlu hem de oldukça güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır. TRAGGER elektrikli araçlar, fosil yakıtlar tüketmeyerek doğa dostu bir tutum sergilemeyi başarır. Bir örnek ile destekleyecek olursak; 20 araçlık bir filoda fosil yakıtlı araçların yerine TRAGGER kullanarak yılda 40,12 m3buzul erimesine neden olacak miktardaki karbon ayak izi salınımın önüne geçiliyor.

Yerli ve elektrikli araç üretimi konusunda en iyilerden biri olarak bilinen TRAGGER, müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak çalışmalarını gerçekleştirir. Marka, atık toplamadan transfer araçlarına kadar pek çok farklı modeli bünyesinde barındırır.

TRAGGER elektrikli araçlar, kullanılan üstün teknoloji sayesinde yüksek performans göstermektedir. Söz konusu marka, ülke ekonomisine de bu noktada büyük destek olmaktadır. Tüm bunlara ek olarak TRAGGER’in pek çok şehirde hizmet noktası bulunmaktadır. Ankara, İstanbul, Muğla, Antalya, Adana, Tekirdağ ve İzmir bu şehirlerden bazılarıdır. Bahsi geçen marka; showroom, satış ve servis noktaları ile birçok şehirde hizmete hazır şekilde beklemektedir. Dilerseniz siz de www.tragger.com.tr sitesinegöz atabilir, web sitesi üzerinden hizmet almak istediğiniz servis noktalarının adres ve telefon numaralarına ulaşabilirsiniz.