Estecell estetik tıp alanında en yeni uygulama olan kök hücre tedavisi ile sizlere hizmet veriyor. Alanında uzman doktor ve personel sayesinde de en iyi sonucu almanız için gerekli işlemler sağlanır. Bununla birlikte her birey cildinin daha genç, canlı ve dinç gözükmesini ister. Bunun için sizlere acısız bir tedavi yöntemi olan kök hücre tedavisi sunulur.

Kök hücre en basit şekliyle bir yenileyici, onarıcı ve gençleştirici hücredir. Kendini yenileme yeteneğine sahip olan bu hücreler sayesinde son derece fark edilir şekilde sonuç alırsınız. Yetişkinlerde yaş ilerledikçe doku gelişmeleri de yavaşlar. Ancak kök hücre ile cilt gençleştirme yöntemleri kapsamında bu işlem çok daha hızlı gelişir. Yaşlanmanın da önü alınır.

Kendi Yağ Dokunuz ile Oluşturulan Kök Hücre Tedavisi

Kök hücre ile yüz gençleştirme ve cilt gençleştirme işlemlerinin hepsi kendi hücrelerinizle yapılır. Vücudunuzun kök hücre bakımından en zengin olduğu bölge yağ dokularıdır. Cilt yağ dokusundan ise ortalama olarak 20 ila 30 milyon kök hücre alınır. Bunlar uygun görülen bölgelere enjekte edilerek etkisi görülmeye başlanacaktır. Özellikle de kök hücreler sayesinde sadece gençleşme değil sivilce izleri, çukur görünümler, yara izleri gibi durumlarda ortadan kalmış olur. Sizlere bu anlamda oldukça geniş bir hizmet verir. Ayrıca Estecell uygulamaları kapsamında da 2-3 haftada gözle görülür farkı görmüş olacaksınız.