G Noktası büyütülerek normal cinsel işlevi olan kadınların vajinal cinsel uyarılma ve hazzı arttırılabilir.

G noktası büyütme, jineokolji doktorları tarafından yürütülen lokal anestezi altında yapılan ağrısız bir ofis prosedürüdür. Gerçek enjeksiyon genellikle 8 saniyeden az sürer ve muayene odasındaki toplam süre genellikle 10-15 dakikadan azdır. Lokal anesteziden sonra dolgunun doğrudan G-noktasına enjeksiyonuna yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış bir spekulum kullanılır. Enjeksiyon, G Noktasını güçlendirir (büyütür). Bu, yaklaşık dörtte biri genişliğinde ve bir inçin dörtte biri yüksekliğinde bir G Noktası ile sonuçlanır (yani vajinaya çıkıntı).
Sonuçların değişiklik gösterdiğini, ancak yakın tarihli bir çalışmada kadınların %87'sinin gözle görülür bir yanıt verdiğini unutmayın.

G Noktası Nedir

G noktası nedir sorusunun cevabı için öncelikle bazı tanımla yapmamız gerekmektedir. Kadınların mutluluk noktası olarak da bilinen G noktası, düşündüğünüzden daha uzun süredir konuşuluyor. G noktası, Alman bilim adamı Ernst Gräfenberg'in adını (Gräfenberg noktası) yeni keşfettiği 1950 yılına kadar ortaya çıkmadı. Gräfenberg, G noktasını "cinsel uyarılma sırasında genişleyen üretra boyunca ön vajinal duvar boyunca yer alan erotik bir bölge" olarak tanımlar.

G noktasının varlığına inananlar, vajina duvarının önünde, vajinanın yaklaşık 5-7 cm (mideye en yakın kısmı) içinde bulunan madeni para büyüklüğünde bir kısım olduğunu söylerler. Bu noktanın uyarılması genellikle kadınlar tarafından hoşlarına gider ve g noktası büyütme işlemi yapılabilmektedir. Yapılan işlemlerle alakalı süreç aşağıda anlatılmıştır.

G Noktası Büyütme Operasyon Öncesi

G noktası işlemi büyütme prosedürünü ve nasıl yerleştirecekleri açıklanacaktır. Ayrıca tedaviden beklentileriniz ve sizi G Noktası için iyi bir aday yapmayacak herhangi bir durumunuz olup olmadığı sorulacaktır.

Daha sonra muayene odasına yalnız girmeniz ve doktorun talimatlarına göre kendi kendinize muayene yapmanız istenecektir. G Noktanızı belirledikten sonra büyütme işlemi yapılacaktır.

G Noktası Operasyon Süreci

G noktası büyütme işlemleri için muayene masasına yerleştirileceksiniz, doktor bir pelvik muayene yapacak ve G Noktanızı ölçecek. Daha sonra dolgu ürünü enjekte edilecektir. Bundan sonra bir tampon yerleştirilecektir (4 saat içinde tampon çıkarılacaktır). Tüm enjeksiyon prosedürü yaklaşık 10 dakika sürer.

Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında?