Etkileyici ve güzel bir görüntüye sahip olmak ancak yüzün her bir bölgesine gerekli olan özeni göstermek ile mümkün olmaktadır. Aksi durumda ne yazık ki yüzde kendini gösteren olumsuz durumlar, güzelliğe de ne yazık ki gölge düşürüyor. Pek çok kişinin ikinci plana attığı ya da istediği sonuçlara asla ulaşamayacaklarını düşündükleri bir bölge. Ancak Estelite uzmanları tarafından gerçekleştirilen göz altı ışık dolgusu Adana uygulaması ile beraber bu bölge hiç olmadığı kadar parlak bir görünüme erişmeyi başarıyor.

 

Gözlerin alt kısımları aynı üst kısımlarında olduğu gibi son derece ince bir deri yapısına sahip olması ile biliniyor. Bu durum da ilgili bölgelerin dış etkenlerden yüzün diğer kısımlarına oranla çok daha hızlı ve fazla etkilenmesine sebebiyet verebiliyor. Yaşın ilerlemeye başlaması ile beraber insanların gözlerinin alt kısımlarında çok daha etkili şekilde görülmeye başlanan torbalar ve morluklar; daha yorgun ve yaşlı bir görüntünün ortaya çıkması anlamına geliyor. İlk başlarda gözlerin altında kendini gösteren bu görüntü çok dikkat çekiyor olmasa da ilerleyen zaman ile birlikte gözlerin altlarındaki kötü görüntü yüzün tamamını ciddi anlamda etkiler. Kimileri bu aşamada gözlerin alt bölgesi için ne kadar farklı ürünleri kullanıyor olurlarsa olsunlar fark etmez, asla tam olarak arzuladıkları sonuçları elde edemiyorlar. Üstelik bölgedeki deri yapısı oldukça ince olduğu için yanlış müdahalenin yapılması sonucunda ne yazık ki ortaya çok daha kötü sonuçların ortaya çıkmasına neden oluyor. Son dönemlerde ise pek çok kişi artık göz altı ışık dolgusu Adana uygulaması ile alakalı araştırmalarını sıklaştırmaya başladılar. Estelite uzmanları da yaptıkları başarılı çalışmalar ile beraber bu konuda etkili sonuçları elde etmek isteyenlere aradıkları en iyi şekilde verilmiş oluyor.

Esra Erol Rabia Sude Gezen - Selen Yıldız olayı nedir? Selen Yıldız kimdir? Esra Erol Rabia Sude Gezen - Selen Yıldız olayı nedir? Selen Yıldız kimdir?

Göz Altı Işık Dolgusu Uygulaması Nasıl Gerçekleştiriliyor?

Hali hazırda dermal dolgu malzemesi insanların yüzlerinde farklı amaçlar ile kullanılan bir malzeme olarak ön plana çıkıyor. Ve pek çok kişi de klasik olarak adlandırılan dolgu malzemesinin göz altları için de kullanılacağı düşüncesinde oluyorlar. Lakin bunun sonucunda ne yazık ki ortaya son derece kötü sonuçlar çıkacaktır. Bunun olmasının engellenmesi adına da göz altı ışık dolgusu Adana uygulaması sırasında özel bir dolgu malzemesi ve tekniği kullanılır. Bu teknik sırasında normal dolgu gibi hazırlanılan malzeme derinin alt kısmı yerine kemiğin üzerine uygulanmaktadır. Özenle hazırlanılan malzeme, gözün altında belirlenmiş olan bölgeye oldukça yavaş bir şekilde enjekte edilmeye başlanır.

İnce bir yapıya dolgu yapılmak istenmesinden dolayı acı hissinin ortaya çıkacağı düşüncesinde oluyor. Uzmanlar tarafından gerçekleştirilen göz altı ışık dolgusu Adana işlemi öncesinde ilgili bölge lokal şekilde uyuşturulur. Bu sayede de işlem sırasında herhangi bir acı ya da ağrı hissinin kendini göstermesinin önüne geçilmiş oluyor.

Bunun yanı sıra göz altı ışık dolgusu Adana uygulaması esnasında kullanılan maddenin içinde de anestezik madde yer alıyor. Dolayısıyla insanlar hiçbir şekilde acı hissiyle karşı karşıya kalmadan göz altı ışık dolgusunu kullanarak arzu ettiği görüntüye erişmeyi başarabiliyor. Hazırlanılan göz altı ışık dolgusunun içerisinde başta hyalüronik asit olmak üzere çeşitli maddeler yer alıyor. Ve bu maddelerin tamamı insan sağlığına hiçbir şekilde zarar vermediği için yapılacak işlem hakkında akıllarda herhangi bir soru işaretinin de ortaya çıkması gibi bir durum söz konusu olmuyor. Gözlerinin alt kısmının çok daha etkili bir görünüme ulaşmasını isteyenler, www.estelite.com.tr üzerinden yapılacak dolgu işlemi konusunda istenilen her sorunun cevabı da alınmış oluyor.