2005 yılında başarılı bir giriş yapan İksir İnternet Hizmetleri A.Ş günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Hosting servisleri üretmekte olan firma isteklerinizi en iyi şekilde karşılamaya devam ediyor. Hizmet kapsamındaki süreçler içerisinde teknolojiyi oldukça iyi bir verimle kullanmıştır. Yenilikleri sizler için takip ederek bu anlamda kaliteli hizmetler sunmuştur. Firmayı daha inovatif hale getirmek için her geçen gün bir yeni bilgiyi sizler için eklemiştir. Kısacası müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları içerisinde sizlere kesintisiz hizmet kapsamı sunar.

Oldukça güçlü sunucu ve network altyapısı mevcuttur. İnternet erişimlerinizi 2x 10G Türknet 2x10G Cognet ve 2x10G Comnet ISP sistemleriyle sağlanır. Erişimleri ile Best Path adı verilen paketlerle en hızlı rota üzerinden iletir. Firma üzerindeki ağlar BGP yedeklidir. Herhangi bir operatör için BGP anonsunun düşmesi söz konusu olursa diğer bir operatöre aktarım sağlar. Böylece düşme ve kesintiler söz konusu olmadan kaliteli bir hizmet alırsınız.

Uygun Fiyatlarla Dedicated Server Kiralama

Yeni nesil donanımlar ve Xeon işlemciler ile sizlere İxirhost oldukça ekonomik dedicated server kiralama hizmeti sunuyor. Aynı zamanda ücretsiz bir kurulum ve yüksek uptime gibi seçenekler mevcuttur. Firmanın sizlere sağladığı dedicated server sayesinde aradığınız çözümlere kolayca ulaşma imkanı yakalamanız mümkündür. Garantili kurulum seçenekleri ve son derece kaliteli donanım alt yapısı ile kesintisiz hizmet almanıza yardımcı olur.

Kaynak: https://www.ixirhost.com/dedicated

Editör: TE Bilisim