Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında? Mükremin Gezgin'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında?

Kaydırak tasarımcısı olarak faaliyet gösteren Polgun Water Parks firması su kaydıraklarında hızla oldukça önem vermektedir. Hız sevenler için üretilen birçok su kaydırak modeli bulunuyor. Böylelikle suda hem eğlenceli hem de hızlı kayma sağlanıyor. Firmanın https://www.polgunwaterparks.com/tr/su-kaydiraklari/ internet adresine giriş yaparak su kaydırak modellerini detaylı bir şekilde inceleyebiliyorsunuz.

Su parklarının klasik ürünleri olan su kaydırakları kolay kurulumları ve kolay bakımları ile olmazsa olmaz ürünler arasında yer alıyor. Aynı zamanda su kaydırakları ile su parklarında yarış imkanı da sunuluyor rekabetçi ruhlara sahip olan kişiler tarafından en çok tercih edilen su kaydırak modelleri arasında hızlı yarış kaydırakları yer alır.

Su parkı aile kaydırakları

Ailesi ile eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek isteyen kişilerin en çok tercih ettiği kaydırak modelleri arasında aile kaydırakları yer alır. Aile kaydırakları iki kişilik botlar ile kullanılabiliyor. Aile kaydırakları modelleri arasında, ufo slide su kaydırakları, family slide su kaydırakları yer alıyor.

Ufo slide su kaydırağı elips şekli sayesinde ufo'ya benzetilir. Bu nedenle bu kaydırağa ufo slide ismi verilmiştir. Kapalı bir tüp içinde eğlenceli kayma fırsatı sunan bu kaydırak modeli güvenilir bir kaydırak modelidir. Aynı zamanda bu kaydırak ile 2 ve 4 kişi kaydırak deneyimini birlikte yaşayabiliyor. Bu kaydırak modelinde aile botu da kullanılabiliyor. Family slide ise yine aile ve arkadaşlar ile tercih edilebilecek su kaydırakları arasında yer alır.