Mutlu ilişkilerin başlangıcı, sağlam ortaklıklar, aile toplantıları, güzel haberlerin kutlanması genellikle hoş bir akşam yemeğiyle yapılır, kahvaltı ya da ara öğünlerde değil. Çünkü günün tüm sorumlulukları tamamlanmıştır ve yoğun bir gün sonu bile olsa rahat bir kafayla ilişkilere vakit ayırmak adına en değerli zaman olur. Bildiğiniz üzere kendi evlerimizde normal akşam yemekleri bile daha özenlidir. Arkadaşlarımızla ya da sevdiğimiz kişiyle çıkacağımız her akşam yemeğinin genellikle bir anlamı olur. Bu doğum günü ya da yıldönümü yemeği olabilir. Özel bir günü kutlamak adına, sevdiklerimize akşam yemeği sürprizi yaparak neşeyi paylaşırız. Lezzetli yemekler ve içecekler de sohbetimizi daha keyifli hale getirecektir. Sevgiliye, eşe, Anneler Gününde anneye, yeni işini tebrik etmek için yakın arkadaşlara hediye edilebilir bu keyif! Hem de özel tasarım şık hediye kutularında, İstanbul’un benzersiz manzaralarıyla çevrili modern bir restoranda gerçekleşecek muhteşem bir farkla! Bu farkı bodo.com sizler için ortaya koyuyor!

360° Manzaralı Akşam Yemeği nasıl geçer

Bu özel akşam, bodo misafirleri için tahmin edilemez bir keyifle gerçekleştirilmek için hazırlanır. Deneyim hediye konseptiyle müşterilerine sıra dışı bir hediye hazzı yaşatan bodo.com, sizlerin deneyimlerinizden en iyi şekilde memnun kalmanız adına en popüler kurumlarla çalışır. 360 İstanbul Restaurant da onlardan biri! Henüz ziyarete gelirken bile tarihi Beyoğlu sokaklarının, müthiş zarafeti ile karşılaşacaksınız. Eski elçilik sırasına bakan 19. yy dan kalma bir binanın çatı katında konuklarını ağırlayan restauranta yani deneyim noktanıza varırsınız. Elbette rezervasyon işlemleriniz öncesinde mutlaka tamamlanmalıdır. Sizler için rezerve edilen masaya görevli hostesler eşlik edecektir. Atmosferin yarattığı hoş enerjiyle dolarken siparişlerinizi vermek için menüyü inceleyebilirsiniz. Her damak zevkine uyacak özel lezzetler barındıran menüden deneyim tutarınız değerinde sipariş verebilirsiniz. Daha fazlası için fazladan ödeme yapmanız gerekir.

UEFA KADINLAR AVRUPA ŞAMPİYONASI İZLE: Türkiye - Macaristan maçı saat kaçta, hangi kanalda? UEFA KADINLAR AVRUPA ŞAMPİYONASI İZLE: Türkiye - Macaristan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İki Kişi için 360° Manzaralı Akşam Yemeği

Kategoriler bölümünün ‘’Restoranlar’’ kısmında keşfedebileceğiniz bu deneyimi sevdiğiniz herkese, dilediğiniz tüm özel günlerde hediye olarak sunabilir birlikte kaliteli vakit geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz. İstanbul Boğazı, Ayasofya Cami, Aziz Antuan Kilisesi, Marmara Denizi gibi benzersiz manzaralarla sarmalanan bu restaurant, keyfinizi yerine getirecek https://bodo.com/tr/go/iki-kisi-icin-360-manzarali-aksam-yemegi/. Tüm bunların yanında, her mekanda göremeyeceğiniz, glüten ve laktoza alerjisi olanlar için özel seçenekler, menüde yer almaktadır. Mekan mutfak, tasarım, eğlence, atmosfer gibi dört unsurla şekillenir. Profesyonel ekip, mekanda ki şık dokunuşlar, özel manzara, hoş bir müzik, özel lezzetler ile sevdiğiniz kişiyle benzersiz bir akşam geçirmeye hazır olun! Günün en değerli saatlerini en kaliteli şekilde geçirin, dinlenin ve eğlenin.

Editör: TE Bilisim